Browsing by Author ZANDONÁ, G. P.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Análise de resíduo de Penicilina g, Estreptomicina e Dihidroestreptomicina em leite. | BARBOSA, R. S. ; ZANELA, M. B. ; ZANDONÁ, G. P. ; CRIZEL, R. L. ; ANGELO, I. D. V. ; MÉNDEZ, M. G. ; ALVARENGA, M. B. ; BARRETO, F.  |
2018 | Aproveitamento de maçãs "Fuji", "Gala", "Granny Smith" e "Pink Lady" para produção de sucos. | ZANDONÁ, G. P. ; CRISEL, G. R. ; STORCH, T. T. ; ROMBALDI, C. V. ; GIRARDI, C. L.  |
2021 | Bioactive content of six passion fruit genotypes cultivated in southern Brazil. | WEBER, D. ; HOFFMANN, J. F. ; BARRETO, C. F. ; ZANDONÁ, G. P. ; NACHTIGAL, J. C. ; CHAVES, F. C. ; MALGARIM, M. B.  |
2022 | Determinação de resíduos de antibióticos em leite bovino. | BARBOSA, R. S. ; ZANELA, M. B. ; CRIZEL, R. L. ; ZANDONÁ, G. P. ; PRATES, D. ; LEMOS, A. A. ; BARRETO, F. ; ALVARENGA, M. B.  |
2016 | Potencial de armazenamento de uvas de mesa lançadas pela Embrapa Uva e Vinho. | DAMBROS, J. I. ; ZANDONÁ, G. P. ; OLIVEIRA, I. R. de ; CRIZEL, G. R. ; MARINI, N. ; STORCH, T. ; ROMBALDI, C. V. ; GIRARDI, C. L.  |
2016 | Suco de maçã: elaboração de formulações. | ZANDONÁ, G. P. ; STORCH, T. T. ; DAMBROS, J. I. ; CRIZEL, G. R. ; MARIN, N. ; ROMBALDI, C. V. ; GIRARDI, C. L.  |
2018 | Tipificação de azeites extra virgem monovarietais produzidos no sul do RS. | FIGUEIREDO, L. M. ; CRIZEL, R. L. ; ZANDONÁ, G. P. ; GALLI, M. F. ; SCHILD, P. M. ; JORGE, R. O. ; CHAVES, F. C.  |