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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2012Efeito da germinação a baixas temperaturas sobre o vigor de sementes de feijão comum.MARTINS, B. E. de M.; DUARTE, L. T.; LOBO JUNIOR, M.
2010Efeito de óleos vegetais e mineral sobre ovos da mosca-branca Bemisia tabaci biótipo B.MARQUES, M. de A.; QUINTELA, E. D.; FERNANDES, P. M.
2010Genetic parameters in carioca type beans in the Embrapa Breeding Program - 2006 and 2008.MELO, L. C.; PEREIRA, H. S.; DEL PELOSO, M. J.; WENDLAND, A.; CABRERA DIAZ, J. L.; FARIA, L. C. de; COSTA, J. G. C. da; PONTES JÚNIOR, V. A.; VIEIRA, W. F.
2010Genetic parameters in yield recurrent selection familes in carioca type beans.MELO, L. C.; PAIVA, B. A. R.; VIEIRA, W. F.; PEREIRA, H. S.; DEL PELOSO, M. J.; CABRERA DIAZ, J. L.; WENDLAND, A.; PEREIRA FILHO, I. A.; MOREIRA, J. A.; FARIA, L. C. de; COSTA, J. G. C. da; PONTES JÚNIOR, V. A.
2010Atributos físicos do solo sob diferentes preparos e coberturas influenciados pela distribuição de poros.CUNHA, E. DE Q.; STONE, L. F.; MOREIRA, J. A. A.; FERREIRA, E. P. de B.; DIDONET, A. D.
2010Trichoderma no controle de Sclerotinia sclerotiorum e promoção do vigor de sementes de feijão.CARVALHO, D. D. C.; MARTINS, I.; LOBO JUNIOR, M.; GERALDINE, A. M.; MELLO, S. C. M.
2011Optimization of technological parameters to produce breakfast cereal from rice and common bean flour by extrusion.CARVALHO, A. V.; RIOS, A. de O.; BASSINELLO, P. Z.
2011The characterization of a new set of EST-derived simple sequence repeat (SSR) markers as a resource for the genetic analysis of Phaseolus vulgaris.GARCIA, R. A. V.; RANGEL, P. N.; BRONDANI, C.; MARTINS, W. S.; MELO, L. C.; CARNEIRO, M. S.; BORBA, T. C. O.; BRONDANI, R. P. V.
2012Produção de biomassa e características fisiológicas do feijoeiro cv. Pérola na safra de inverno.SILVA, G. C. da; MENEZES, G. N. B. de; CASTRO, G. P. R. de; LUIZ JÚNIOR, W.; HEINEMANN, A. B.; STONE, L. F.
2012Potencial genético de famílias de feijoeiro-comum obtidas por diferentes métodos de melhoramento.PONTES JÚNIOR, V. de A.; MELO, P. G. S.; PEREIRA, H. S.; BASSINELLO, P. Z.; MELO, L. C.