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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2010Cellulose nanofibers extracted from different biomassTEODORO, K. B. R.; BONDANCIA, T. J.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.
2010Genotoxicity of chitosan nanoparticles with different compositions for use in food packagingLIMA, R.; FEITOSA, L.; PEREIRA, A. E. S.; MOURA, M. R. de; MATTOSO, L. H. C.; FRACETO, L. F.
2010Properties studies of starch/PCL/Sisal biocomposites to be applied with sisal nanocelluloseCAMPOS, A. de; TONELLI, R.; TEODORO, K. B. R.; MARCONCINI, J. M.; MARTINS-FRANCHETTI, S. M.; MATTOSO, L. H. C.
2010Influence of NaOH addition to accelerate the neutralization process of the brown cotton cellulose nanofibers on their crystallinity and thermal stabilityTEIXEIRA, E. de M.; CORRÊA, A. C.; TEODORO, K. B. R.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.
2010Pectin/Nanocellulose Nanocomposites for Edible Films ApplicationsMOREIRA, F. K. V.; OLIVEIRA, F. B.; MARCONCINI, J. M.; MATTOSO, L. H. C.
2010Thermal characterization of electrospun PVA/TiO2 nanocomposite fibersCOSTA, R. G. F.; OLIVEIRA, J. E. de; RIBEIRO, C.; MATTOSO, L. H. C.
2010Influência da CMC no grau de intumescimento de hidrogéis constituídos por PAAm e ácido PMAA.BORTOLIN, A.; AOUADA, F. A.; LONGO, E.; MATTOSO, L. H. C.
2010Melhoria nas propriedades mecânicas de filmes comestíveis de polpa de goiaba com a adição de nanopartículas de quitosana.LOREVICE, M. V.; MOURA, M. R. de; ZUCOLOTTO, V.; MATTOSO, L. H. C.
2010Effect of cotton whiskers on the dynamic mechanical behavior of natural rubber nanocompositesMARTINS, M. A.; TEIXEIRA, E. M.; GONÇALVES, P. S.; MATTOSO, L. H. C.; FERREIRA, M.
2010Amido termoplástico reforçado com fibra de bagaço de cana.GOZZOLI, T. C.; SILVA, C. A. da; CORRADINI, E.; TEIXEIRA, E. de M.; MATTOSO, L. H. C.; MARCONCINI, J. M.