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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2007H-NMR metabolic profiling of wines from three cultivars, three soil types and two contrasting vintagesPEREIRA, G. E.; GAUDILLÈRE, J.-P.; LEEUWEN, C. van; HILBERT, G.; MAUCOURT, M.; DEBORDE, C.; MOING, A.; ROLIN, D.
2023Avaliação do potencial agronômico de videiras e enológico de uvas em uma nova região do Brasil - Projeto Trijunção.PECCIN, E. G.; FIGUEIREDO, A. B. A. de; PEREIRA, G. E.
2012Development and validation of methodology for the determination of sugars in must, grape juice and different types of wine.CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, P. T. de S. e; PEREIRA, G. E.; RYBKA, A. C. P.
2012Comparação do teor de minerais em vinhos do Vale do Submédio São Francisco, Brasil.SANTOS, J. O.; FREITAS, S. C.; SILVA, T. S.; SIMAS, E. S.; CONTE, C.; PEREIRA, G. E.
2021Efeitos in vivo e in vitro de polifenóis presentes em vinhos tintos do Vale do São Francisco.SANTOS, A. M. T. dos; SANTOS, I. M. dos; OLIVEIRA, W. P. de; LIMA, K. de M.; PEREIRA, G. E.; BIASOTO, A. C. T.; NEGRO-DELLACQUA, M.
2016Bioactive compounds of juices from two Brazilian grape cultivars.SILVA, J. K.; CAZARIN, C. B. B.; CORREA, L. C.; BATISTA, A. G.; FURLAN, C. P. B.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; CAMARGO, A. C. de; MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2011Resistance of contaminant yeasts and impacts of different antioxidant concentrations on analytical characteristics of Brazilian tropical wines.OLIVEIRA, E. A. de; PEREIRA, C. A.; GAVA, C. A. T.; PEREIRA, G. E.
2008Characteristics of the vitiviniculture area in NE Brazil.PEREIRA, G. E.; BASSOI, L. H.
2018Simultaneous analysis of sugars and organic acids in wine and grape juices by HPLC: Method validation and characterization of products from northeast Brazil.COELHO, E. M.; PADILHA, C. V. da S.; MISKINIS, G. A.; SÁ, A. G. B. de; PEREIRA, G. E.; AZEVEDO, L. C. de; LIMA, M. dos S.
2018Rapid determination of the aromatic compounds methyl-anthranilate, 2′-aminoacetophenone and furaneol by GC-MS: Method validation and characterization of grape derivatives.DUTRA, M. da C. P.; SOUZA, J. F. de; VIANA, A. C.; OLIVEIRA, D. de; PEREIRA, G. E.; LIMA, M. dos S.