Search

Use filters to refine the search results.

 | 

Results 110391-110400 of 133423 (Search time: 0.064 seconds).
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Can cross-country genomic predictions be a reasonable strategy to support germplasm exchange? A case study with hydrogen cyanide in cassava.TORRES, L. G.; OLIVEIRA, E. J. de; OGBONNA, A. C.; BAUCHET, G. J.; MUELLER, L. A.; AZEVEDO, C. F.; SILVA, F. F.; SIMIQUELI, G. F.; RESENDE, M. D. V. de
2020Capsidiol-related genes are highly expressed in response to Colletotrichum scovillei during Capsicum annuum fruit development stages.BABA, V. Y.; POWEL, A. F.; PEREIRA, L. F. P.; VANZELA, A. L. L.; GIACOMIN, R. M.; STRICKLER, S. R.; MUELLER, L. A.; RODRIGUES, R.; GONÇALVES, L. S. A.
2021Sistema soja e milho safrinha consorciado com Urochloa ruziziensis: dois anos de cultivo.LANGE, A.; BUCHELT, A. C.; TOLFO, D. A.; DASSI, D.; SILVA, A. F. da; CAVALLI, E.
2021A comparison of regression methods based on dimensional reduction for genomic prediction.COSTA, J. A. da; AZEVEDO, C. F.; NASCIMENTO, M.; SILVA, F. F. e; RESENDE, M. D. V. de; NASCIMENTO, A. C. C.
2021Coffees of Brazil: research, sustainability and innovation.GUERRA, A. F.; SANTOS, J. de F.; FERREIRA, L. T.; ROCHA, O. C.
2021Conservação genética de espécies florestais nativas: número de progênies e indivíduos a conservar para garantir a perpetuação da espécie no ambiente.NUNES, A. C. P.; RESENDE, M. D. V. de; SANTOS, G. A. dos; FREITAS, A. F de
2021Aceleração do florescimento em genótipos autofecundados e florescimento ultra-precoce de mudas jovens de eucalyptus por top graftings.CASTRO, C. A. de O.; SOUZA, G. A. de; SANTOS, G. A. dos; RESENDE, M. D. V. de; TAKAHASHI, E. K.; LEITE, F. P.
2023Biomassas e biocombustíveis competitivos para estruturação do mercado brasileiro de hidrogênio carbono neutro ou negativo.VIANA, N. M.; ARAÚJO, A. R. de; SCHULTZ, E. L.; SANTOS, A. C. dos; GAMBETTA, R.; ANJOS, S. S. N. dos
2021Estoque de carbono nos solos sob diferentes usos na Reserva Kaxinawá de Nova Olinda, Feijó, AC.OLIVEIRA, T. K. de; AMARAL, E. F. do; BARDALES, N. G.; ARAÚJO. E. A. de; FRANKE, I. L.; OLIVEIRA, C. H. A. de
2024Perfil sensorial de bebidas compostas de suco de uva e extrato de erva-mate.SOUTO, V. O. de; CAMPOS, F. M.; LAZZAROTTO, M.