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1998Uso do SGI/INPE na avaliacao de atributos fisicos do solo no sistema integracao agricultura-pecuaria.SALTON, J. C.; OLIVEIRA, H. de; FABRICIO, A. C.; MACHADO, L. A. Z.
1999Avaliação de atributos físicos e químicos do solo e rendimento de grãos na rotação lavoura-pastagem no Sistema Plantio Direto.SALTON, J. C.; HERNANI, L. C.; FABRICIO, A. C.; BROCH, D.
2015Desempenho agronômico de videiras com e sem sintomas de viroses, e comparação molecular de isolados virais.NASCIMENTO, M. B.; FAJARDO, T. V. M.; EIRAS, M.; CZERMAINSKI, A. B. C.; NICKEL, O.; PIO-RIBEIRO, G.
2015Reflections of mixture of oregano oil, sage and chili pepper on feeding behavior and sheep weight gain.CARVALHO, N. S. de; CAMARGO, E. V. de; PIRES, C. C.; BORGES, L. D.; NALERIO, E. S.; PINHEIRO, D. da S.; PORTO, C. R. C.
2015Meat sensory traits of lambs supplemented with essential oils.BORGES, L. D.; CAMARGO, E. V. de; PIRES, C. C.; MELLO, G. L.; CAMPOS, P. N. S.; GIONGO, C.; NALERIO, E. S.
2015Chemical composition of the lambs supplemented meat with essential oils.BORGES, L. D.; CAMARGO, E. V. de; PIRES, C. C.; ACOSTA, R. A. M.; TORBES, I. P.; GIONGO, C.; NALERIO, E. S.
2015Growth rates of natural grassland, improved natural grassland and cultivated pasture in six locations in highland of Santa Catarina State.GARAGORRY, F. C.; PINTO, C. E.; COSTA JÚNIOR, N. B.; BALDISSERA, T. C.
2015Sheep carcass characteristics supplemented with mixture of essential oils.CARVALHO, N. S. de; CAMARGO, E. V. de; PIRES, C. C.; BORGES, L. D.; NALERIO, E. S.; GUTERRES, A. de S.; DIAS, J. V.
2015Relationship between intake and methane emission by steers on natural pasture in southern Brazil.GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M. de; PRATES, E. R.; BERNDT, A.; CEZIMBRA, I.; BAYER, C.; CARVALHO, P. C. de F.
2015Crescimento vegetativo inicial de pessegueiros cv. Chiripá sob efeito de diferentes porta-enxertos.CIPRIANI, N.; HOFFMANN, A.; FIALHO, F. B.