Search

Current filters:


Use filters to refine the search results.

 | 

Results 26441-26450 of 26467 (Search time: 0.064 seconds).
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Pleuropneumonia suína (PPS).MORÉS, N.
2002Essential oil composition of Brazilian Pourouma species.LOPES, D.; KOKETSU, M.; CARAUTA, J. P. P.; OLIVEIRA, R. R, de; KAPLAN, M. A. C.
2006Composição em ácidos graxos e caracterização física e química de óleos hidrogenados de coco babaçu.MACHADO, G. C.; CHAVES, J. B. P.; ANTONIASSI, R.
2008Analysis of uses of essential oils and terpenics/terpenoids compounds by pharmaceutical industry through USPTO granted patents.SILVA-SANTOS, A.; ANTUNES, A. M. S.; BIZZO, H. R.; D'AVILA, L. A.; SOUZA-SANTOS, L. C.; SOUZA, R. C.
2006Caracterização química do óleo essencial da erva cidreira (Lippia alba (Mill.) N. E. Br.) cultivada em Ilhéus na Bahia.SILVA, N. A.; OLIVEIRA, F. F.; COSTA, L. C. B.; BIZZO, H. R.; OLIVEIRA, R. A.
2000Trabalhos de pesquisa com Rhynchophorus palmarum em dendezais realizados no município de Igarapé-Açu, Pará.MÜLLER, A. A.; SILVA, A. de B.; SOUZA, L. A. de
2002A dieta frugívora de Penelope superciliares (Cracidae) em remanescentes de floresta estacional semidecidual no centro-oeste do Paraná, Brasil e sua relação com Euterpe edulis (Arecaceae).MIKICH, S. B.
2007Produção e qualidade de frutos de tomateiro cultivado em substrato com zeólita.BERNARDI, A. C. de C.; WERNECK, C. G.; HAIM, P. G.; BOTREL, N.; OIANO NETO, J.; MONTE, M. B. de M.; VERRUMA-BERNARDI, M. R.
2008Effect of extrusion-cooking in total carotenoids content in cream and orange flesh sweet potato cultivars.FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; FREIRE JUNIOR, M.; ALMEIDA, D. L. de; ASCHERI, J. L. R.
2007A integração "lavoura-pecuária-floresta" como proposta de mudança do uso da terra.PORFIRIO-DA-SILVA, V.