Search

Current filters:



Use filters to refine the search results.

 | 

Results 1321-1330 of 1427 (Search time: 0.016 seconds).
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Caracterização morfológica de variedades tradicionais de feijão comum no Acre.SILVA, S. A. de A. e; SANTOS, V. B. dos; COSTA, J. G. C. da; BURLE, M. L.; MARINHO, J. T. de S.; FONTINELE, Y. da R.
2018DRIS standards for nutritional evaluation of Phaseolus vulgaris in Cerrado, Goiás State, Brazil.MESQUITA, M. A. M; SILVEIRA, P. M. da; LEANDRO, W. M.; FLORES, R. A.; MARANHÃO, D. D. C.
2017Agroeconomic viability of co-inoculation in common beans.SILVA, O. F. da; FERREIRA, E.; WANDER, A. E.
2018Potencial genético e estabilidade de linhagens-elite de feijão carioca para produtividade e qualidade de grãos.FREIRE, R. H. R.; SILVA, R. de S.; RODRIGUES, J. S.; PEREIRA, H. S.; SOUZA, T. L. P. O. de; MELO, L. C.
2016Avaliação microscópica dos grânulos de amido em grãos cru e cozido de feijão-caupi.MIRANDA, J. A. T. de; CARVALHO, L. M. J. de; VIEIRA, A. C. de M.; CARVALHO, J. L. V. de
2016Reação de genótipos de feijão comum (Phaseolus vulgaris) a nematoides.DIAS, W. P.; WENDLAND, A. F.; CARNEIRO, G. E. de S.
2016Avaliação da resistência de genótipos de feijão-caupi a Macrophomina phaseolina.AMARAL. A. G. G.; NORONHA, M. de A.; DAMASCENO SILVA, K. J.
2012Application of raw broken rice and extruded broken bean flours for formulation of gluten-free cake mixtures.FROES, L. de O.; OLIVEIRA, I. G. de; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, R. N.; CARVALHO, A. V.; SANTIAGO, R. de A. C.; BASSINELLO, P. Z.
2016Desempenho produtivo de girassol consorciado com feijão-caupi em barragem subterrânea com irrigação suplementar.OLIVEIRA, A. R. de; MELO, R. F. de; SANTOS, J. M. R. dos
2016Formas de cadeia produtiva de sementes de feijão no Brasil.CASTRO, E. de C.; WANDER, A. E.