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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2018Vigor de sementes de sacha-inchi (Plukenetia volubilis L.) em função de embalagens e ambientes de armazenamento.MONTEIRO, J. A. dos S.; OKA, J. M.; PACHECO JÚNIOR, F.; CHAVES, F. C. M.
2018Germinação de sementes de Piper marginatum Jacq. em função do tipo de luz e desenvolvimento das plantas em diferentes substratos.SANTOS, M. S. dos; CABRAL, L. de P.; OKA, J. M.; ATROCH, E. M. A. C.; CHAVES, F. C. M.
2018Caracterização química do óleo essencial de açafrão (Curcuma longa L.) em Manaus, AM.CHAVES, F. C. M.; BIZZO, H. R.; OLIVEIRA, M. R. de; GAMA, P. E.; CHAGAS, E. C.
2018Caracterização química do óleo essencial de Aloysia sp. em Manaus, AM.CHAVES, F. C. M.; BRANDÃO, F. R.; BIZZO, H. R.; OLIVEIRA, M. R. de; CHAGAS, E. C.; HIDALGO, A. de F.
2018Seeds of sacha inchi (Plukenetia volubilis, Euphorbiaceae) as a feed ingredient for juvenile tambaqui, Colossoma macropomum, and matrinxã, Brycon amazonicus (Characidae).ARAÚJO-DAIRIKI, T. B.; CHAVES, F. C. M.; DAIRIKI, J. K.
2018Antioxidants effects and resistance against pathogens of Colossoma macropomum (Serassalmidae) fed Mentha piperita essential oil.RIBEIRO, S. C.; MALHEIROS, D. F.; GUILOZKI, I. C.; MAJOLO, C.; CHAVES, F. C. M.; CHAGAS, E. C.; ASSIS, H. C. S. de; TAVARES-DIAS, M.; YOSHIOKA, E. T. O.
2018Toxicity of Lippia origanoides essential oil in tambaqui (Colossoma macropomum) and its effect against Aeromonas hydrophila.OLIVEIRA, S. R. N. de; OLIVEIRA, M. A. S. de; BRANDÃO, F. R.; MAJOLO, C.; CHAVES, F. C. M.; CHAGAS, E. C.
2018Innovative strategy based on combined microencapsulation technologies for food application and the influence of wall material composition.FADINI, A. L.; ALVIM, I. D.; RIBEIRO, I. P.; RUZENE, L. G.; SILVA, L. B. da; QUEIROZ, M. B.; MIGUEL, A. M. R. de O.; CHAVES, F. C. M.; RODRIGUES, R. A. F.
2018Composição química e atividade larvicida do óleo essencial de Piper hostmanianum sobre Aedes aegypti e Aedes albopictus em laboratorio.NETO, A. N. F.; ANDRADE, A. L. C.; CHAVES, F. C. M.; FRANÇA, L. P.
2018Avaliação físico-química de frutos de tomates cultivados no Amazonas.PINTO, E. V. da S.; CHAVES, F. C. M.; SILVA NETO, O. P. da; SOUSA, A. E. D. de; CARDOSO, M. O.; BERNI, R. F.