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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2020Qualidade da uva BRS Magna sob influência de sistemas de condução e do porta--enxerto IAC 766 em quinto e sexto ciclo de produção.SANTOS, L. M. dos; FIGUEIREDO, V. M. de A; COSTA, E. B. S da; BONFIM, W. M. D.; LIMA, M. A. C. de
2020Perfil e teores de antocianinas em uva BRS Magna sob diferentes porta-enxertos em ciclos distintos.COSTA, E. B. S. da; FIGUEIREDO, V. M. de A.; SANTOS, L. M. dos; ARAÚJO, P. B. de; LIMA, M. A. C. de
2020Rootstock for the BRS Magna grapevine grown in a tropical region affects the quality of the stored juice.FERREIRA, T. de O.; LIMA, A. de S.; BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; LIMA, M. A. C. de
2022Maturation and quality of BRS Magna grapes influenced by rootstocks in rainy season.SANTOS, L. F. dos; NASCIMENTO, J, H, B.; RODRIGUES, A. A. M.; ANDRADE NETO, E. R.; LIMA, M. A. C. de
2020Perfil e teores de antocianinas em uva BRS Magna sob diferentes porta-enxertos em ciclos distintos.COSTA, E. B. S. da; FIGUEIREDO, V. M. de A.; SANTOS, L. M. dos; ARAÚJO, P. B. de; LIMA, M. A. C. de
2020Correlação entre coloração da casca e atividade antioxidante em uva BRS Cora em função de sistemas de condução e porta-enxertos.ARAÚJO, P. B. de; FIGUEIREDO, V. M. de A.; COSTA, E. B. S. de; BONFIM, W. M. D.; LIMA, M. A. C. de
2020Quality and antioxidant activity of Isabel Precoce grapes installed on different training systems and rootstocks in warmer seasons in a tropical semi-arid region.COSTA, R. R. da; FERREIRA, T. de O.; RODRIGUES, A. A. M.; ANDRADE NETO, E. R. de; LIMA, M. A. C. de
2021Training systems, rootstocks and climatic conditions influence quality and antioxidant activity of BRS Cora grape.COSTA, R. R. da; FERREIRA, T. de O.; LIMA, M. A. C. de
2020Trellis systems, rootstocks and season influence on the phenolic composition of Chenin Blanc grape.COSTA, R. R. da; RODRIGUES, A. A. M.; VASCONCELOS, C. A. F. de; COSTA, J. P. D.; LIMA, M. A. C. de
2021Extended maceration of must improves phenolic composition and antioxidant potential of Touriga Nacional tropical wineCARVALHO, E. S. S. de; BIASOTO, A. C. T.; CORREA, L. C.; LIMA, M. A. C. de; DANIELSKI, R.; DRUZIAN, J. I.