Página de Busca

Filtros correntes:




Utilizar filtros para refinar o resultado de busca.

 | 

Resultado 1-10 de 56.
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2009Curva de maturação da variedade Syrah na região do Vale do Submédio São Francisco, Brasil.OLIVEIRA, V. de S.; ARAÚJO, L. da C.; DINIZ, B. C. R.; MARTINS, A. M.; ARAÚJO, A. J. de B.; TRICHES, W. dos S.; ALVES, L. A.; COSTA, L. N. M. da; OLIVEIRA, J. B. de; PEREIRA, G. E.
2004Detection survey for grapevine rust at the irrigated areas of the São Francisco Valley, Brazil.LOPES, D. B.; CABRAL, C. P.
2008Técnicas de manejo e vinificação em condições de clima tropical.PEREIRA, G. E.; CAMARGO, U. de A.; GUERRA, C. C.; BASSOI, L. H.
2004Effects of gibberellic acid, crop-set and girdling on the quality of bunches of table grape cv. Perlette in the São Francisco river Valley.LEAO, P. C. de S.; SILVA, D. J.; SILVA, E. E. G. da
2004Development of a model defining relationship between field weather variables and incidence of grape downy mildew in semi-arid conditions on São Francisco Valley.GAVA, C. A. T.; TAVARES, S. C. C. de H.; TEIXEIRA, A. H. de C.
2004Comportamento agronômico de genótipos de videira para produção de vinhos finos no Vale do São Francisco.LEAO, P. C. de S.; BRANDÃO, E. O.; FRANCO, C. P.
2002Caracterização fenológica de cinco variedades de uvas sem sementes no Vale do São Francisco.SILVA, E. E. G. da; LEAO, P. C. de S.
2006Análise do custo de produção e rentabilidade do cultivo da uva fina de mesa produzida na região do Submédio São Francisco.ARAÚJO, E. P.; ARAUJO, J. L. P.
2008Enological potential of grapes produced in different periods in a tropical region of Northeast Brazil.PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.
2008Estimation of phenolic compounds in tropical red wines elaborated in Northeast Brazil.PEREIRA, G. E.; GUERRA, C. C.