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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2019Fuzzy logic in automation for interpretation of adaptability and stability in plant breeding studies.CARNEIRO, A. R. T.; SANGLARD, D. A.; AZEVEDO, A. M.; SOUZA, T. L. P. O. de; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.
2019Caracterização de acessos de feijão-caupi da coleção de trabalho da Embrapa Amazônia Oriental por descritores da semente.AMARAL, T.; FREIRE FILHO, F. R.; RODRIGUES, J. E. L. F.; GOMES JUNIOR, R. A.; ARAÚJO, D. G. de
2019Genetic diversity as an additional selection criterion in a carioca common bean recurrent selection program for resistance to common bacterial blight.MELO, L. C.; SILVA, A. C. F.; PEREIRA, H. S.; MELO, P. G. S.; SOUZA, T. L. P. O.
2019Phenotyping for angular leaf spot severity and its implication in breeding common bean for resistance.PEREIRA, R.; ABREU, A. de F. B.; NALIN, R. S.; SOUZA, E. A. de
2019Melhoramento preventivo do feijão carioca para resistência ao crestamento-bacteriano-aureolado: introgressão do gene Pse-2.SANTOS, A. R. de S.; COELHO, L. M.; TORGA, P. P.; FERREIRA, M. E.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; SOUZA, T. L. P. O. de
2019Diversidade genética entre acessos de feijão-comum para caracteres morfológicos.SILVA, E. M. da; SILVA, R. de S.; TORGA, P. P.; SOUZA, T. L. P. O. de; RESENDE, M. P. M.
2019Resistência da cultivar de feijão carioca BRS Ametista ao Cowpea Mild Mottle Virus (CPMMV).SOUZA, P. H. de; FARIA, J. C. de; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; SOUZA, T. L. P. O. de
2019Avaliação da resistência de progênies F5:6 de feijão-de-metro ao CPSMV (Caupea severe mosaic virus).JOSÉ, A. R. M.; FREIRE FILHO, F. R.; CORDOVIL, G. D'A.; GOMES JUNIOR, R. A.
2019Linhagens de feijão preto com altos teores de ferro e zinco avaliadas em vários ambientes.BRITO, T. C.; RODRIGUES, L. L.; QUEIROZ, L. R. de; MELO, L. C.; SOUZA, T. L. P. O. de; FARIA, L. C. de; PEREIRA, H. S.
2019Diversidade genética de bactérias isoladas de nódulos de Vigna radiata cultivado em solos do Semiárido.SANTOS, J. C. S.; SILVA, V. B. da; PEREIRA, E. C.; SOUZA, A. P. de; FERNANDES JUNIOR, P. I.