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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2020Is Brazilian rice immune to shocks?SILVA NETO, W. A.; WANDER, A. E.
2020Simulação do processo de produção de etanol de arroz BRS AG usando Aspen Plus.ALMEIDA, I. C. de; GONCALVES, S. B.; MACHADO, F.
2020Nutritional value of gluten-free rice and bean based cake mix.BASSINELLO, P. Z.; BENTO, J. A. C.; GOMES, L. de O. F.; CALIARI, M.; OOMAH, B. D.
2020BRS A501 CL: herbicide-tolerant upland rice cultivar.RANGEL, P. H. N.; CASTRO, A. P. de; LACERDA, M. C.; FURTINI, I. V.; FRAGOSO, D. de B.; SANTOS, B. M. dos; ABREU, A. G. de; CORDEIRO, A. C. C.; PEREIRA, J. A.; CUSTÓDIO, D. P.; UTUMI, M. M.; OLIVEIRA, I. J. de
2021Upland rice: phenotypic diversity for drought tolerance.LANNA, A. C.; COELHO, G. R. C.; MOREIRA, A. S.; TERRA, T. G. R.; BRONDANI, C.; SARAIVA, G. R.; LEMOS, F. da S.; GUIMARÃES, P. H. R.; MORAIS JÚNIOR, O. P.; VIANELLO, R. P.
2020Phenotyping root systems in a set of japonica rice accessions: can structural traits predict the response to drought?GUIMARÃES, P. H. R.; LIMA, I. P. de; CASTRO, A. P. de; LANNA, A. C.; MELO, P. G. S.; RAISSAC, M. de
2020Rhizobacterium Serratia sp. and phosphorus fertilization rates affect aerobic rice development.NASCENTE, A. S.; FILIPPI, M. C. C. de; SOUSA, T. P. de; CHAIBUB, A. A.; SOUZA, A. C. A. de; LANNA, A. C.
2020Qualidade nutricional e culinária de cultivares de arroz adubado com doses de nitrogênio.FARIA, I. P. de C.; FONSECA, J. C.; PIRES, C. R. F.; CARDOSO, E. A.; RODRIGUES, N. M.; SOUSA, D. N. de
2020Characterization of bacterial isolates for sustainable rice blast control.MARTINS, B. E. de M.; CHAIBUB, A. A.; CÔRTES, M. V. de C. B.; LOBO, V. L. da S.; FILIPPI, M. C. C. de
2020Implementação do sistema de qualidade total no BAG Arroz e Feijão.RANGEL, P. H. N.; ABREU, A. G. de; TORGA, P. P.