Search

Current filters:






Use filters to refine the search results.

 | 

Results 1-10 of 28 (Search time: 0.312 seconds).
Issue DateTitleAuthor(s)
1990Adaptabilidade e estabilidade de produção de grãos de genótipos de milho melhorados para o Espírito Santo.FERRAO, R. G.; GAMA, E. E. G. e; DEUSSANE FILHO, N.
1997Seleção para la tolerância ao encharcamento na variedade de milho CMS54 - Saracura.PARENTONI, S. N.; GAMA, E. E. G. e; LOPEZ, M. A.; SANTOS, M. X.; GUIMARAES, P. E. O.; PACHECO, C. A. P.; CORREA, L. A.; SOUZA, I. R. P. de; MEIRELES, W.
1997Drought and low N status limiting maize production in Brazil.SANTOS, M. X.; LOPES, M. A.; COELHO, A. M.; GUIMARAES, P. E. O.; PARENTONI, S. N.; GAMA, E. E. G.; FRANCA, G. E.
1997Improvement of the maize population "Elite Synthetic NT" for soils with low nitrogen content.SANTOS, M. X.; GUIMARAES, P. E. O.; PACHECO, C. A. P.; FRANCA, G. E.; PARENTONI, S. N.; GAMA, E. E. G.; LOPES, M. A.
1998Estabilidade de cultivares de milho no Estado da Bahia.CARVALHO, B. C. L. de; CARVALHO, H. W. L. de; SILVA, I. O.; MARQUES, H. da S.; SAMPAIO, G. V.; SANTOS, M. X. dos; LEAL, M. de L. da S.
1994Dialelo entre oito híbridos simples de milho no Espírito Santo.FERRAO, R. G.; GAMA, E. E. G.; SANTOS, J. A. C.; FERRAO, M. A. G.
1998Comportamento de cultivares de milho no Nordeste Brasileiro no ano de 1997.CARVALHO, H. W. L. de; SANTOS, M. X. dos; LEAL, M. de L. da S.; MONTEIRO, A. A. T.; LIRA, M. A.; CARVALHO, B. C. L. de
1998Seleção entre e dentro de progênies de meios-irmãos na variedade de milho BR 5028 - São Francisco no Nordeste Brasileiro.CARVALHO, H. W. L. de; SANTOS, M. X. dos; LEAL, M. de L. da S.; CARVALHO, P. C. L. de; PACHECO, C. A. P.
1998Avaliação do comportamento de 36 híbridos comerciais de milho na região Nordeste do Estado do Pará.SOUZA, F. R. S. de; GAMA, E. E. G.; CORREA, L. A.; RIBEIRO, S. I.; VELOSO, C. A. C.
1998Avaliação do comportamento de 36 híbridos comerciais de milho na região Oeste do Estado do Pará.SOUZA, F. R. S. de; GAMA, E. E. G.; CORREA, L. A.; RIBEIRO, S. I.