Navegando por Autor SILVA, L. F. da

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2015Quantificação de fenóis bioativos para seleção de uvas com alto valor nutracêutico.FORESTI, A.; SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; RITSCHEL, P. S.
2015Quantificação de fenóis bioativos para seleção de uvas com alto valor nutracêutico.FORESTI, A.; SILVA, L. F. da; RITSCHEL, P. S.; GUERRA, C. C.
2013Relação entre população larval de Oryzophagus oryzae e profundidade da água de irrigação do arroz.BÜTTOW, G. T.; MARTINS, J. F. da S.; GRÜTZMACHER, A. D.; SILVA, F. F. da; STRIEDER, G. M.; SILVA, L. F. da; FORNO, G. G. M. D.
2015Respostas de duas fitoalexinas polifenólicas extraídas de casca de uva, a partir de cachos submetidos a indutores de resistência.KLEIN, D.; HUNOFF, T. S.; SILVA, L. F. da; CAVALCANTI, F. R.
1998Single-tree effects in agroforestry with perennial crops - an approach to the optimisation of tropical land use systems.SCHROTH, G.; TEIXEIRA, W. G.; VILLANI, E.; FACCIN, P. O.; HAAG, D.; WOLF, M. A.; CORREIA, F. W. S.; SILVA, L. F. da; SEIXAS, R.; ZECH, W.
1998Single-tree effects in agroforestry with perennial crops - an approach to the optimization of tropical land-use systems.SCHROT, G.; TEIXEIRA, W. G.; VILLANI, E.; FACCIN, P. O.; HAAG, D.; WOLF, M.; CORREIA, F. W. S.; SILVA, L. F. da; SEIXAS, R.; ZECH, W.
2017Solid cation exchange phase to remove interfering anthocyanins in the analysis of other bioactive phenols in red wine.SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; KLEIN, D.; BERGOLD, A. M.
2016Verification of the selectivity of a liquid chromatography method for determination of stilbenes and flavonols in red wines by mass spectrometry.SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; FORESTI, A.; BERGOLD, A. M.
2013Vitamina C e carotenoides totais em frutos de variedades melhoradas de mamoeiro.NEVES, T. T. das; REIS, R. C.; VIANA, E. de S.; SILVA, L. F. da; SOUZA, C. S.; SANTOS, T. M. de S.