Navegando por Autor BENEDETTI, S.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Concentração de isoflavonas do extrato aquoso de soja por nanofiltração. | BENEDETTI, S.; PETRUS, J. C. C.; PRUDÊNCIO, E. S.; REZZADORI, K.; MANDARINO, J. M. G. |
2013 | Concentration of soybean isoflavones by nanofiltration and the effects of thermal treatments on the concentrate. | BENEDETTI, S.; PRUDÊNCIO, E. S.; MANDARINO, J. M. G.; REZZADORI, K.; PETRUS, J. C. C. |
2016 | Contents and bioconversion of B-glycoside isoflavones to aglycones in the processing conditions of soybean tempeh. | BORGES, C. W. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B. da; BENEDETTI, S.; IDA, E. I. |
2016 | Contents and bioconversion of B-glycoside isoflavones to aglycones in the processing conditions of soybean tempeh. | BORGES, C. W. C.; CARRÃO-PANIZZI, M. C.; MANDARINO, J. M. G.; SILVA, J. B. da; BENEDETTI, S.; IDA, E. I. |
2012 | Utilização do processo de nanofiltração para concentração de compostos de soja. | BENEDETTI, S.; PRUDÊNCIO, E. S.; REZZADORI, K.; CAMELINI, C. M.; PRONER, M.; FOGAÇA, L. A.; LEITE, R. S.; MANDARINO, J. M. G.; PETRUS, J. C. C. |