Navegando por Autor TULLIO, R. R.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 127 a 146 de 208 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2017Identification of a pleiotropic locus for beef quality and feed efficiency in cattle using bi-trait genome-wide association analysis.BUSS, C. E.; PETRINI, J.; MOURAO, G. B.; GEISTLINGER, L.; WOLF, J. B.; DINIZ, W. J. da S.; ROCHA, M. I. P.; AFONSO, J.; LIMA, A. O. de; TIZIOTO, P. C.; TULLIO, R. R.; ANDRADE, B. G.; COUTINHO, L. L.; REGITANO, L. C. de A.
2017Identification of pleiotropic loci for daily weight gain and intramuscular fat in cattle using bivariate genome-wide association analysis.BUSS, C. E.; DINIZ, W. J. da S.; ANDRADE, B. G.; LIMA, A. O. de; GEISTLINGER, L.; AFONSO, J.; TULLIO, R. R.; TIZIOTO, P. C.; PETRINI, J.; COUTINHO, L. L.; WOLF, J. B.; MOURAO, G. B.; REGITANO, L. C. de A.
1993Importância do tempo de amamentação e do consumo total de leite sobre o ganho de peso de bezerros de corte.ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. D.; CORREA, L. de A.
1978Influencia da forma de arracoamento de suinos em crescimento e acabamento na performance e na qualidade de carcaca.TULLIO, R. R.
2015Intenção de compra de queijo fresco produzido com tecnologias inovadoras no interior do estado de São Paulo.FLEMING, V. N.; DELIZA, R.; COSTA, A. P. M.; SILVA, E. M.; VIDAL, M. P.; PEREIRA, C. M.; TULLIO, R. R.; ROSENTHAL, A.; BARROS, C. P.; NASSU, R. T.
2016Intensities of methane emissions from Canchim steers finished in feedlots.MEO FILHO, P.; BERNDT, A.; MARCONDES, C. R.; TULLIO, R. R.; LEMES, A. P.; VILAS BOAS, D. F.; GUILARDI, J. H.; SAKAMOTO, L. S.; MENDES, E. D. M.; BUENO, I. C. S.
2012Interação genótipo x ambiente em características avaliadas por ultrassom em bovinos da raça Canchim.MOKRY, F. B.; MEIRELLES, S. L. C.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de; REGITANO, L. C. de A.
2018Lamb meat with edible coating: sensory analysis and effect of cooking methods on physical characteristics.CORDEIRO, C. S.; FRANCISCO, V. C.; OKUMURA, F.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.
2017Mate extract as feed assitive for improvement of beef quality.ZAWADZKI, A.; ARRIVETTI, L. O. R.; VIDAL, M. P.; CATAI, J. R.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; OLIVEIRA, C. R.; FERREIRA, A. G.; NEVES-JUNIOR, L. F.; COLNAGO, L. A.; SKIBSTED, L. H.; CARDOSO, D. R.
2013Meat quality from beef cattle of different genetic groups finished on feedlot or pasture.TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; BERNDT, A.; DIESEL, T.; SILVA, M. L. P. da; ALENCAR, M. M. de
2014Meat quality of beef from nellore steers fed yerba Mate suplemented diets.VIDAL, M. P.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; CARDOSO, D. R.
2017Meat quality of Nellore cattle finished in feedlot fed with diets containing agroindustrial co-products or not.MORELLI, M.; NOVELLI, T. I.; SAKAMOTO, L. S.; TULLIO, R. R.; BARIONI JUNIOR, W.; PALHARES, J. C. P.
2010Metodologia Para Análise de Comprimento de Sarcômero.WADA, T. C.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; PINHEIRO, M. B.; TOFFANI, P. R. P.; FERREIRA, A. U. de C.
2014MyoD1 expression levels affect meat tenderness in Nellore beef cattle.TIZIOTO, P. C.; GASPARIN, G.; COUTINHO, L. L.; MOURÃO, G. B.; MUDADU, M. de A.; SOUZA, M. M.; MALAGO JUNIOR, W.; DONATONI, F. A. B.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; REGITANO, L. C. de A.
2000Níveis de energia na dieta de bovinos em confinamento.CRUZ, G. M. D.; ESTEVES, S. N.; TULLIO, R. R.
1994Níveis de energia na dieta de bovinos em confinamento. I. Ganho de peso e características da carcaça.CRUZ, G. M. D.; ESTEVES, S. N.; TULLIO, R. R.
1994Níveis de energia na dieta de bovinos em confinamento. II. Cortes do traseiro especial.CRUZ, G. M. D.; TULLIO, R. R.; ESTEVES, S. N.
2006Novas metodologias para avaliar a qualidade da carne - avaliação da qualidade da carne e derivados pela ressonância magnética nuclear.COLNAGO, L. A.; FORATO, L. A.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. D.
1994Numero e duração da amamentação em gado de corte, de acordo com a hora do dia.ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. D.; CORREA, L. de A.
1989Nutrição mineral de bovinos de corte no pantanal Mato-Grossense. III. Levantamento de macronutrientes no Baixo Piquiri.POTT, E. B.; POTT, A.; ALMEIDA, I. L. de; BRUM, P. A. R. de; COMASTRI FILHO, J. A.; TULLIO, R. R.