Browsing by Subject Sweet potatoes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Adaptability and stability of purple-fleshed sweet potato genotypes in producing regions of Brazil using the AMMI and WAASB methodologies.SILVA, G. O. da; VENDRAME, L. P. de C.; AMARO, G. B.; MELO, R. A. de C. e; PILON, L.; FERREIRA, J. C.
2013Adubação de cobertura na batata-doce com doses combinadas de nitrogênio e potássio.FOLONI, J. S. S.; CORTE, A. J.; CORTE, J. R. do N.; ECHER, F. R.; TIRITAN, C. S.
2016Agronomic performance of selected sweet potato cultivars under greenhouse and field infested with meloidogyne incognita and soilborne insect pests.LIMA, F. S. de O.; SANTOS, G. R. dos; CORREA, V. R.; SANTOS, P. R. R. dos; CORREIA, M. A. R.; NOGUEIRA, S. R.
2015Atividade micorrízica no cultivo da batata-doce em sucessão a diferentes plantas de cobertura.PEREIRA, C. D.; MACHADO, C. T. de T.; MALAQUIAS, J. V.; FLORIANO, P. R. C.
2019Batata doce: cultivar adequado faz toda a diferença.FERREIRA, J. C.; RESENDE, G. M. de
2008Batata-doce biofortificada: alimento popular com alto teor de vitamina.SILVA, J. B. C. da; CARVALHO, P. G. B. de; SILVA, E. M. M. da; SALVADOR, L.; RANGEL, C. N.; NUTTI, M. R.; CARVALHO, J. L. V. de
2021Biofortified sweet potatoes as a tool to combat vitamin A deficiency: effect of food processing in carotenoid content.SEVERO, J.; SANTOS, F. N. dos; SAMBORSKI, T.; MELLO, A. F. S.
2020Caracterização físico-química e tecnológica de farinha de batata-doce biofortificada seca em diferentes temperaturas.SOUZA, D. G.; RESENDE, O.; PILON, L.; CABRAL, J. C. O.; RESENDE, L. F. L
2019Características morfológicas e produtivas de clones de batata doce.BEVILAQUA, L. K. S.; MOTA, J. H.; RESENDE, G. M. de; YURI, J. E.
2020Cinética de secagem, caracterização e armazenamento de farinha de batatas-doces biofortificadas.SOUZA, D. G.
2012Competição de cultivares de batata-doce em Jataí-GO.SCHUMACHER, P. V.; MOTA, J. H.; YURI, J. E.; RESENDE, G. M. de
2015Criteria for selection of biofortified sweet potato clones.MELLO, A. F. S.; NUTTI, M. R.; MOITA, A. W.; AMARO, G. B.
2012Desempenho de clones de batata-doce (Ipomoea batatas L.) no Submédio Vale do São Francisco.RESENDE, G. M. de; COSTA, N. D.; YURI, J. E.; MOTA, J. H.
2014Desempenho de cultivares de batata-doce no Distrito federal.AMARO, G. B.; CARMONA, P. A. O.; FERNANDES, F. R.; PEIXOTO, J. R.; NÓBREGA, D. da S.
2021Elaboration of food products with biofortified sweet potatoes: characterization and sensory acceptability.SANTOS, F. N. dos; DUARTE, L. N.; SAMBORSKI, T.; MELLO, A. F. S.; KRINGEL, D. H.; SEVERO, J.
2010Genomic diversity of sweet potato geminiviruses in a Brazilian germplasm bank.PAPROTKA, T.; BOITEUX, L. S.; FONSECA, M. E. N.; RESENDE, R. O.; JESKE, H.; FARIA, J. C.; RIBEIRO, S. G.
2021Mudanças recentes no padrão de consumo da batata-doce no Brasil: perspectivas para o mercado nacional.CAMPOS, S. K.; PILON, L.; MELO, R. A. de C. e
2017Occurence of viruses on sweet potato commercial fields in Brasília and São Paulo.SILVA, M. G. da; SOUZA, R. L. de; MONTES, S. M. N. M.; OLIVEIRA, D. R.; MELLO, A. F. S.
2022Performance of sweet potato genotypes in Brazilian regions.MELLO, A. F. S.; SILVA, G. O. da; NUNES, M. U. C.; CELESTINO FILHO, P.; SILVA, W. B.; MOITA, A. W.; CARVALHO, J. L. V. de; NUTTI, M. R.
2023Produção de plástico biodegradável a partir de Aloe vera e Ipomoea batatas (L.).CARVALHO, J. T. de; CALETTI, R. P. K.; JORGE, M. F.; NASCENTES, A. L.; BRASIL, F. da C.; SILVA, L. D. B. da; CAMPOS, D. V. B. de; FRANCISCO, J. P.