Navegando por Autor NABESHIMA, E. H.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2022 | Characteristics of biscuits containing different proportions of whole mung bean, wheat and rice brown flours. | RODRIGUES, L. L.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; GOMES, F. de O.; SILVA, J. do N.; SILVA, K. J. D. e |
2022 | Composição centesimal de biscoitos formulados com variações nos teores de farinha de trigo, de arroz e de feijão-azuki. | SILVA, D. J. S.; SILVA, K. J. D. e; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T. |
2023 | Correlação entre as propriedades reológicas e tecnológicas de biscoitos salgados com diferentes níveis de substituição de farinhas integrais de trigo por arroz e feijão-mungo. | RODRIGUES1, L. L.; GOMES, F. de O.; NABESHIMA, E. H.; HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e |
2021 | Correlation between the rheological and technological properties of biscuits with different levels of replacement of wheat flour by rice and azuki bean flour. | SILVA, D. J. S.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; SALGADO, R. T.; FREITAS, T. K. T.; SILVA, K. J. D. e |
2013 | Desenvolvimento de barras de farinhas de castanha-do-brasil e de banana verde. | CRUZ, C. L. C. V.; DUARTE, D.; CUNHA, C. R. da; NABESHIMA, E. H.; GOMES-RUFFI, C. R. |
2016 | Efeito da adição de farinha de cotilédones de feijão-caupi nas propriedades tecnológicas de biscoitos. | HASHIMOTO, J. M.; SILVA, K. J. D. e; NABESHIMA, E. H. |
2021 | Optimization of nutrient retention in whole flours extruded from cowpea biofortified grain. | HASHIMOTO, J. M.; SAMPAIO, J. P. M.; FRANCO, L. J. D.; NABESHIMA, E. H.; SILVA, K. J. D. e |
2020 | Pasting properties of raw and extruded cowpea cotyledons flours. | HASHIMOTO, J. M.; SCHMIELE, M.; NABESHIMA, E. H. |