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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
1997Seleção de matéria prima para a elaboração de meio de cultura para produção de Bacillus thuringiensis var. kurstaki Berliner.ALVES, L. F. A.; ALVES, S. B.; CAPALBO, D. M. F.
1990Solid and liquid waste utilization in fermentation process to get bacterial insecticide.MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; MORAES, R. O.
2004Solid state fermentation for production of Trichoderma stromaticum.MORAES, R. O.; CAPALBO, D. M. F.; MELO, I. S. de
1996Solid state fermentation of Bacillus thuringiensis tolworth as a toll for Spodoptera frugiperda control in maize.CAPALBO, D. M. F.; VALICENTI, F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.
2004Solid state fermentation: case study for biopesticide production in Brazil.CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, R. O.
2007Spore production in solid-state fermentation of rice by Clonostachys rosea, a biopesticide for gray mold of strawberries.VICCINI, G.; MANNICH, M.; CAPALBO, D. M. F.; VALDEBENITO-SANHUEZA, R. M.; MITCHELL, D. A.
2008Studies on biodegradation of Cry1Ac protein by rizospheric bacteria from Bt cotton soil.CAPALBO, D. M. F.; TOZZI, J. P. L.; ARANTES, O.; LABATE, C.; ANDRADE, A. G. de; AVILA, L. A.; MELO, I. S. de
2015A study of stakeholder views to shape a communication strategy for GMO in Brazil.CAPALBO, D. M. F.; ARANTES, O. M. N.; MAIA, A. G.; BORGES, I. C.; SILVEIRA, J. M. F. J. da
2006Supporting risk assessment of Bt cotton in Brazil: synthesis and recommendations.ANDOW, D. A.; FONTES, E. M. G.; HILBECK, A.; JOHNSTON, J.; CAPALBO, D. M. F.; NELSON, K. C.; UNDERWOOD, E.; FITT, G. P.; SUJII, E. R.; ARPAIA, S.; BIRCH, A. N. E.; PALLINI, A.; WHEATLEY, R. E.
1991Technical aspects of the use of wastewaters, to get useful products though fermentative process.MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; DEL BIANCHI, V. L.; SIFUENTES, L. E.
2011The role of bioprospection for pest control: the case of microorganisms.CAPALBO, D. M. F.; MARQUEZ, M. E.; MELO, I. S. de
1996Thermobacteriology of Bacillus thuringiensis after conventional drying.ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; PARK, K. J.
2022To become more sustainable organic agriculture needs genome editing technology.FERNANDES, P. M. B.; FAVARATTO, L.; FERNANDES, A. A. R.; VICIEN, C.; CAPALBO, D. M. F.; ZERBINI, F. M.
1988Toxinas de Bacillus thuringiensis - potencial inseticida.MORAES, I. de O.; CAPALBO, D. M. F.
2005Trichoderma stromaticum solid state fermentation to get a biological control of Crinipelis perniciosa, an important cacao pest.MORAES, R. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.
1990Utilização da manipueira na produção de Bacillus thuringiensis por fermentação submersa.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; CONTI, H. H.
1990Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thurigiensis. II. Fermentação semi-sólida.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.
1990Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thuringiensis. I. Fermentação submersa.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.; CONTI, H. H.
2011View of stakeholders on GMOs in Brazil: where we are now?CAPALBO, D. M. F.; ARANTES, O. M. N.; OLIVEIRA, P. R. S.; MAIA, A. G.; SILVEIRA, J. M. F. J. da; BORGES, I. C.