Browsing by Author CAPALBO, D. M. F.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 118 to 126 of 126 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
1991Technical aspects of the use of wastewaters, to get useful products though fermentative process.MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; DEL BIANCHI, V. L.; SIFUENTES, L. E.
2011The role of bioprospection for pest control: the case of microorganisms.CAPALBO, D. M. F.; MARQUEZ, M. E.; MELO, I. S. de
1996Thermobacteriology of Bacillus thuringiensis after conventional drying.ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; PARK, K. J.
1988Toxinas de Bacillus thuringiensis - potencial inseticida.MORAES, I. de O.; CAPALBO, D. M. F.
2005Trichoderma stromaticum solid state fermentation to get a biological control of Crinipelis perniciosa, an important cacao pest.MORAES, R. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.
1990Utilização da manipueira na produção de Bacillus thuringiensis por fermentação submersa.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; CONTI, H. H.
1990Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thurigiensis. II. Fermentação semi-sólida.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.
1990Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thuringiensis. I. Fermentação submersa.CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; SOARES, C. M.; CONTI, H. H.
2011View of stakeholders on GMOs in Brazil: where we are now?CAPALBO, D. M. F.; ARANTES, O. M. N.; OLIVEIRA, P. R. S.; MAIA, A. G.; SILVEIRA, J. M. F. J. da; BORGES, I. C.