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Autor(es)
1991
Technical aspects of the use of wastewaters, to get useful products though fermentative process.
MORAES, I. O.
;
CAPALBO, D. M. F.
;
DEL BIANCHI, V. L.
;
SIFUENTES, L. E.
2011
The role of bioprospection for pest control: the case of microorganisms.
CAPALBO, D. M. F.
;
MARQUEZ, M. E.
;
MELO, I. S. de
1996
Thermobacteriology of Bacillus thuringiensis after conventional drying.
ARRUDA, R. O. M.
;
MORAES, I. O.
;
CAPALBO, D. M. F.
;
PARK, K. J.
2022
To become more sustainable organic agriculture needs genome editing technology.
FERNANDES, P. M. B.
;
FAVARATTO, L.
;
FERNANDES, A. A. R.
;
VICIEN, C.
;
CAPALBO, D. M. F.
;
ZERBINI, F. M.
1988
Toxinas de Bacillus thuringiensis - potencial inseticida.
MORAES, I. de O.
;
CAPALBO, D. M. F.
2005
Trichoderma stromaticum solid state fermentation to get a biological control of Crinipelis perniciosa, an important cacao pest.
MORAES, R. O.
;
CAPALBO, D. M. F.
;
ARRUDA, R. O. M.
;
MORAES, I. O.
1990
Utilização da manipueira na produção de Bacillus thuringiensis por fermentação submersa.
CAPALBO, D. M. F.
;
MORAES, I. O.
;
CONTI, H. H.
1990
Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thurigiensis. II. Fermentação semi-sólida.
CAPALBO, D. M. F.
;
MORAES, I. O.
;
SOARES, C. M.
1990
Utilização de subprodutos agroindustriais na obtenção de esporos de Bacillus thuringiensis. I. Fermentação submersa.
CAPALBO, D. M. F.
;
MORAES, I. O.
;
SOARES, C. M.
;
CONTI, H. H.
2011
View of stakeholders on GMOs in Brazil: where we are now?
CAPALBO, D. M. F.
;
ARANTES, O. M. N.
;
OLIVEIRA, P. R. S.
;
MAIA, A. G.
;
SILVEIRA, J. M. F. J. da
;
BORGES, I. C.