Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Análise sensorial de snack extrudado a partir de farinha de arroz e feijão. | CARVALHO, A. V.; MATTIETTO, R. de A.; RIOS, A. de O.; FIGUEIREDO NETO, G. A.; BASSINELLO, P. Z. |
2016 | Avaliação da qualidade do tucupi comercializado na cidade de Belém - PA. | CAMPOS, A. P. R.; CARMO, J. R.; CARVALHO, A. V.; MATTIETTO, R. A. |
2008 | Avaliação pós-colheita de cultivar de bananeira na região de Belém- PA. | SILVA, P. A.; CARVALHO, A. V.; ASSIS, G. T.; ROSÁRIO, F. P.; NASCIMENTO, W. M. O. do |
2010 | Caracterização tecnológica de snack obtido de farinha mista de feijão e arroz. | CARVALHO, A. V.; RIOS, A. O.; FIGUEIREDO NETO, G. A.; SECCADIO, L. L.; BASSINELLO, P. Z. |
2013 | Características físicas e químicas de frutos de pupunheira no estado do Pará. | CARVALHO, A. V.; BECKMAN, J. C.; MACIEL, R. de AL.; FARIAS NETO, J. T. de |
2011 | Characterization of cookies formulated with rice and black bean extruded flours. | BASSINELLO, P. Z.; FREITAS, D. de G. C.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, R. N.; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, A. V. |
2011 | Characterization of cookies formulated with rice and black bean extruded flours. | BASSINELLO, P. Z.; FREITAS, D. de G. C.; ASCHERI, J. L. R.; TAKEITI, C. Y.; CARVALHO, R. N.; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, A. V. |
2011 | Composição de aminoácidos de cereal matinal de arroz e feijão. | LIMA, A. C. P. de; CARVALHO, A. V.; BASSINELLO, P. Z. |
2016 | Compostos fenólicos e atividade antioxidante de frutos de bacaba (Oenocarpus spp.). | SOUSA, S. B.; CARVALHO, A. V.; MATTIETTO, R. A.; OLIVEIRA, M. S. |
2010 | Efeito da extrusão no conteúdo de amilose de farinhas de arroz da CVS. BRS Primavera, IRGA 417 e da linhagem CNA 8502. | BECKER, F. S.; EIFERT, E. da C.; TAVARES, J. S.; SOARES JUNIOR, S.; CARVALHO, A. V. |
2016 | Elaboração e avaliação sensorial de barras multicomponentes. | PRAZERES, I. C.; CARVALHO, A. V.; DOMINGUES, A. F. N. |
2009 | Elaboração e caracterização de fruta estruturada mista de goiaba e cajá. | SILVA, P. A.; CARVALHO, A. V.; PINTO, C. A. |
2010 | Evaluation of ascorbic acid content in different progenies of camu-camu from brazilian germoplasm bank. | MATTIETTO, R.; CARVALHO, A. V.; MATTA, V.; RIBEIRO, S. |
2010 | Obtenção de bebidas mistas a partir de frutas encontradas na Região Amazônica. | MATTIETTO, R. de A.; MATTA, V. M. da; FREITAS, D. de G. C.; CARVALHO, A. V.; ABREU, L. F.; FREITAS, S. C. de; CABRAL, L. M. C. |
2011 | Optimization of technological parameters to produce breakfast cereal from rice and common bean flour by extrusion. | CARVALHO, A. V.; RIOS, A. de O.; BASSINELLO, P. Z. |
2012 | Processamento e caracterização de snack extrudado a partir de farinhas de quirera de arroz e de bandinha de feijão. | CARVALHO, A. V.; BASSINELLO, P. Z.; MATTIETTO, R. de A.; CARVALHO, R. N.; RIOS, A. de O.; SECCADIO, L. L. |
2011 | Processing and technological characterization of extruded breakfast cereal obtained with a mix of broken rice and common bean flour. | CARVALHO, A. V.; BASSINELLO, P. Z.; RIOS, A. de O. |
2009 | Produção de snacks de terceira geração por extrusão de misturas de farinhas de pupunha e mandioca. | CARVALHO, A. V.; VASCONCELOS, M. A. M. de; SILVA, P. A.; ASCHERI, J. L. R. |
2014 | Stability of porridge pre-mixture made with Brazil nut flour and green banana flour with and without milk powder. | CUNHA, C. R. da; SANTOS, S. L. dos; MACIEL, V. T.; SOUZA, M. L. de; FURTADO, C. de M.; CARVALHO, A. V. |