Navegando por Autor CHENG, H. N.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2016 | Amperometric biosensor for Salmonella typhimurium detection in milk. | ALEXANDRE, D. L.; MELO, A. M. A.; FURTADO, R. F.; BORGES, M. de F.; FIGUEIREDO, E. A. T.; BISWAS, A.; CHENG, H. N.; ALVES, C. R. |
2016 | Derivatives of cardanol through the ene reaction with diethyl azodicarboxylate. | BISWAS, A.; ALVES, C. R.; TREVISAN, M. T. S.; BERFIELD, J.; FURTADO, R. F.; LIU, Z.; CHENG, H. N. |
2022 | Effect of time and storage condition on the performance of an electrochemical immunosensor for Salmonella. | BRITO, F. A. E. de; FURTADO, R. F.; BEZERRA, L. S. R.; FIGUEIREDO, E. A. T. de; MELO, A. M. A.; ALVES, C. R.; CHENG, H. N.; BISWAS, A. |
2019 | Filmes de polianilina (pani) eletropolimerizados sobre superfície de ito para uso como indicador colorimétrico para detecção da amônia; polimerização de filmes de pani como indicador da presença de amõnia. | OLIVEIRA, R. C. DE; ROMERO, F. B.; ALVES, C. R.; BISWAS, A.; CHENG, H. N.; FURTADO, R. F. |
2020 | Hydrophobic modification of cashew gum with alkenyl succinic anhydride. | BISWAS, A.; CHENG, H. N.; KIM, S.; ALVES, C. R.; FURTADO, R. F. |
2018 | Metal chloride-catalyzed acetylation of starch: Synthesis and characterization. | BISWAS, A.; KIM, S.; FURTADO, R. F.; ALVES, C. R.; BETTRUM, M.; BODDU, V.; CHENG, H. N. |
2020 | Pequi oil microencapsulation by complex coacervation using gelatin-cashew gum. | NASCIMENTO, M. A. DO; SILVA, L. C. DA; MENDES, L. G.; FURTADO, R. F.; COSTA, J. M. C. DA; BISWAS, A.; CHENG, H. N.; ALVES, C. R. |
2021 | Synthesis and characterization of hydrophobically modified Xylans. | CHENG, H. N.; BISWAS, A.; KIM, S.; ALVES, C. R.; FURTADO, R. F. |
2019 | Use of natural deep eutectic solvents for polymerization and polymer reactions. | GÓMEZ, A. V.; BISWAS, A.; TADINI, C. C.; FURTADO, R. F.; ALVES, C. R.; CHENG, H. N. |