Navegando por Autor FERNANDES, K. F.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2016 | Analyses of technological and biochemical parameters related to the HTC phenomenon in carioca bean genotypes by the use of PCA. | SIQUEIRA, B. S.; BASSINELLO, P. Z.; MALGARESI, G.; PEREIRA, W. J.; FERNANDES, K. F. |
2012 | Determinação das condições de qRT-PCR para genes envolvidos no fenômeno hard-to-cook em feijão carioca. | PEREIRA, W. J.; SIQUEIRA, B. dos S.; DEUS, K. E. de; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z.; VIANELLO, R. P. |
1999 | Diferenças no padrão de atividade de polifenoloxidase durante o desenvolvimento do grão em cinco cultivares de feijão (Phaseolus vulgaris L.). | CARNEIRO, C. E. A.; FERNANDES, K. F.; DEL PELOSO, M. J.; CARNEIRO, G. E. de S. |
2016 | Do enzymatic or non-enzymatic pathways drive the postharvest darkening phenomenon in carioca bean tegument? | SIQUEIRA, B. dos S.; BASSINELLO, P. Z.; SANTOS, S. C.; MALGARESI, G.; FERRI, P. H.; RODRIGUEZ, A. G.; FERNANDES, K. F. |
2022 | Effect of extrusion and autoclaving on the biological potential of proteins and naturally-occurring peptides from common beans: Antioxidant and vasorelaxant properties. | PAULA, L. C.; LEMES, A. C.; VALENCIA-MEJÍA, E.; MOREIRA, B. R.; OLIVEIRA, T. S.; CAMPOS, I. T. N.; NERI, H. F. S.; BRONDANI, C.; GHEDINI, P. C.; BATISTA, K. A.; FERNANDES, K. F. |
2013 | Hardness of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.) as affected by cooking methods. | SIQUEIRA, B. dos S.; VIANELLO, R. P.; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z. |
2014 | Influence of storage on darkening and hardening of slow- and regular-darkening carioca bean (Phaseolus vulgasris L.) genotypes. | SIQUEIRA, B.; PEREIRA, W. J.; BATISTA, K. A.; OOMAH, B. D.; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z. |
2012 | Padronização do preparo de amostras de feijão cozido para teste de dureza instrumental. | SIQUEIRA, B. dos S.; FERNANDES, K. F.; BASSINELLO, P. Z. |