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2012
Determinação das condições de qRT-PCR para genes envolvidos no fenômeno hard-to-cook em feijão carioca.
PEREIRA, W. J.
;
SIQUEIRA, B. dos S.
;
DEUS, K. E. de
;
FERNANDES, K. F.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
VIANELLO, R. P.
1999
Diferenças no padrão de atividade de polifenoloxidase durante o desenvolvimento do grão em cinco cultivares de feijão (Phaseolus vulgaris L.).
CARNEIRO, C. E. A.
;
FERNANDES, K. F.
;
DEL PELOSO, M. J.
;
CARNEIRO, G. E. de S.
2016
Do enzymatic or non-enzymatic pathways drive the postharvest darkening phenomenon in carioca bean tegument?
SIQUEIRA, B. dos S.
;
BASSINELLO, P. Z.
;
SANTOS, S. C.
;
MALGARESI, G.
;
FERRI, P. H.
;
RODRIGUEZ, A. G.
;
FERNANDES, K. F.
2022
Effect of extrusion and autoclaving on the biological potential of proteins and naturally-occurring peptides from common beans: Antioxidant and vasorelaxant properties.
PAULA, L. C.
;
LEMES, A. C.
;
VALENCIA-MEJÍA, E.
;
MOREIRA, B. R.
;
OLIVEIRA, T. S.
;
CAMPOS, I. T. N.
;
NERI, H. F. S.
;
BRONDANI, C.
;
GHEDINI, P. C.
;
BATISTA, K. A.
;
FERNANDES, K. F.
2013
Hardness of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.) as affected by cooking methods.
SIQUEIRA, B. dos S.
;
VIANELLO, R. P.
;
FERNANDES, K. F.
;
BASSINELLO, P. Z.
2014
Influence of storage on darkening and hardening of slow- and regular-darkening carioca bean (Phaseolus vulgasris L.) genotypes.
SIQUEIRA, B.
;
PEREIRA, W. J.
;
BATISTA, K. A.
;
OOMAH, B. D.
;
FERNANDES, K. F.
;
BASSINELLO, P. Z.
2012
Padronização do preparo de amostras de feijão cozido para teste de dureza instrumental.
SIQUEIRA, B. dos S.
;
FERNANDES, K. F.
;
BASSINELLO, P. Z.