Navegando por Autor GASPAR, A.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2010 | Aceitabilidade de medalhões elaborados pela ação de transglutaminase em aparas de salmão. | CUNHA, A. C.; FREITAS, D. G. C.; DAMASO, M. C. T.; GASPAR, A. |
2010 | Alterações oxidativas (cor e lipídios) em presunto de peru tratado por Alta Pressão Hidrostática (APH). | MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; DELIZA, R.; SLONGO, A. P.; VICENTE, J.; MASSON, L. M.; BARBOSA, C. |
2010 | Análise sensorial de patê de frango funcional. | REBELLO, F. de F. P.; GASPAR, A.; BARBOSA, M. I. M. J.; FREITAS, D. de G. C. |
2012 | Bacteriocin effect of lactic acid bacteria isolated from high pressure treated turkey ham against Salmonella enteritidis. | MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A. |
2012 | Effect of high hydrostatic pressure on lactic bacteria growth in turkey ham stored at normal and abusive refrigeration temperatures. | MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; ARAGAO, G. M. F. |
2011 | Modificações físico-químicas na carne in natura bovina decorrentes da alta pressão hidrostática. | CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A. |
2013 | Prediction of acid lactic-bacteria growth in turkey ham processed by high hydrostatic pressure. | MATHIAS, S. P.; ROSENTHAL, A.; GASPAR, A.; ARAGÃO, G. M. F.; SLONGO-MARCUSI, A. |
2013 | Sensory profiling and acceptance of maturated nelore (Bos Indicus) beef using Check-All-That-Apply question. | CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; LEAL JUNIOR, W. F.; DELIZA, R.; ARES, G.; GASPAR, A. |