Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Home
Browse
Embrapa Units
Browse Items by:
Issue Date
Author
Editor
Title
Subject
Type
About
Alice
Embrapa's Library System (SEB)
Data interoperability
Governance policy
Frequently questions
Contact
Statistics
Browsing by Author MAIA, G. A.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
Date created
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 8 to 12 of 12
< previous
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Estabilidade da polpa do bacuri (Platonia insignis Mart.) congelada por 12 meses.
SILVA, V. K. L. da
;
FIGUEIREDO, R. W. de
;
BRITO, E. S. de
;
MAIA, G. A.
;
SOUSA, P. H. M. de
;
FIGUEIREDO, E. A. T. de
1991
Estabilidade Microbiológica de Carnes de Boi, Porco e Cabra, Tratadas com Sorbato de Potássio.
MACHADO, N. A. N.
;
ZAPATA, J. F. F.
;
MAIA, G. A.
;
VASCONCELOS, M. E. L.
;
FEITOSA, T.
2009
Qualidade físico-química e química de frutos de clones de aceroleira recobertos com filme de PVC e conservados por refrigeração.
ARAÚJO, P. G. L. de
;
FIGUEIREDO, R. W. de
;
ALVES, R. E.
;
MAIA, G. A.
;
MOURA, C. F. H.
;
SOUSA, P. H. M. de
2010
Storage stability of a tropical fruit (cashew apple, acerola, papaya, guava and passion fruit) mixed nectar added caffeine.
SOUSA, P. H. M. de
;
MAIA, G. A.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
RAMOS, A. M.
;
FIGUEIREDO, R. W. de
2014
Use of mixture design to improve a tropical mixed fruit nectar.
SOUSA, P. H. M. de
;
RAMOS, A. M.
;
BRITO, E. S. de
;
MAIA, G. A.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
PRADO, G. M. do
;
GONZAGA, M. L. da C.