Navegando por Autor PEZZATO, L. E.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2008Autolyzed yeast and whole yeast as feeding stimulant in European sea bass diets Dicentrarchus labrax.HISANO, H.; PEZZATO, L. E.; BARROS, M. M.; BOLUDA-NAVARRO, D.; MADRID, J. A.
2013Composição bromatológica e digestibilidade aparente da parte aérea seca da mandioca na alimentação de tilápia-do-nilo.HISANO, H.; PIETRO, P. S. de; BARROS, M. M. de; PEZZATO, L. E.
2008Composição nutricional e digestibilidade aparente da levedura íntegra, da levedura autolisada e da parede celular pela Tilápia-do-Nilo.HISANO, H.; SAMPAIO, F. G.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.
2007Digestibilidade de alimentos protéicos e energéticos para fêmeas de beta.ZUANON, J. A.; HISANO, H.; SAMPAIO, F. G.; BARROS, M. A.; PEZZATO, L. E.
2008Food colorant as diet marker to self-selection experiments for European sea bass Dicentrarchus labrax.HISANO, H.; PEZZATO, L. E.; BARROS, M. M.; BOLUDA-NAVARRO, D.; MADRID, J. A.
1996Ganho de peso de alterações anatomopatológicas de tilápia-do-nilo arraçoadas com farelo de cacau.PEZZATO, L. E.; OLIVEIRA, A. C. B. de; DIAS, E.; BARROS, M. M.; PEZZATO, A. C.
2008Influence of yeast and yeast derivatives on growth performance and survival of juvenile prawn.HISANO, H.; FALCON, D. R.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.
2009Níveis de proteína digestível e energia digestível em dietas para tilápias-do-nilo formuladas com base no conceito de proteína ideal.GONÇALVES, G. S.; PEZZATO, L. E.; BARROS, M. M.; HISANO, H.; SANTA ROSA, M. J.
2007Physiological responses of Nile Tilapia, Oreochromis niloticus, fed vitamin C - and lipid-supplemented diets and submitted to low-temperature stress.FALCONI, D. R.; BARROS, M. M.; PEZZATO, L. E.; SAMPAIO, F. G.; HISANO, H.