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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2012 | Frequency of thermophilic Campylobacter in commercial broiler farms in southern Brazil using different culturing techniques and selective media. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; POZZA, J. dos S.; SANTOS, F. B. de O.; COLDEBELLA, A.; SILVA, V. S. |
2021 | In vivo effect of wild-type lytic bacteriophages on the reduction of Salmonella Heidelberg in chickens. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; FONSECA, F. M. da; MORES, M. A. Z.; COLDEBELLA, A. |
2011 | Investigação de Campylobacter termófilos em frangos de corte ao longo do período de alojamento. | WÜRFEL, S. R.; POZZA, J. dos S.; RECH, D. V.; MATTOS, G. L. M.; SANTOS, F. B. de O.; SILVA, V. S.; VAZ, C. S. L. |
2011 | Isolamento e caracterização de Campylobacter termófilos em amostras de frangos de corte no Brasil. | VAZ, C. S. L.; ALVES, L.; POZZA, J. dos S.; RECH, D. V. |
2015 | A longitudinal study on Salmonella spp in broiler chickens. | RECH, D. V.; KRAMER, B.; VAZ, C. S. L.; SILVA, V. S.; ABREU, P. G. de |
2019 | Longitudinal study reveals persistent environmental Salmonella Heidelberg in Brazilian broiler farms. | RECH, D. V.; KRAMER, B.; SILVA, V. S.; ABREU, P. G. de; COLDEBELLA, A.; VAZ, C. S. L. |
2015 | Microbial culture collection at Embrapa swine and poultry: promoting basic research on thermophilic campylobacter in chicken meat. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; BESSA, M. C.; KLEIN, C. S. |
2014 | Optimizing thermophilic campylobacter isolation in enriched cultures from retail chicken. | POZZA, J. S.; RECH, D. V.; LOPES, L. dos S.; VAZ, C. S. L. |
2023 | Pathogenicity of GI-23 avian infectious bronchitis virus strain isolated in Brazil. | TREVISOL, I. M.; CARON, L.; MORES, M. A. Z.; RECH, D. V.; ZANI, G. da S; BACK, A.; MARCHESI, J. A. P.; ESTEVES, P. A. |
2011 | Perfis de resistência a antimicrobianos identificados em campylobacter jejuni isolados de frangos de corte. | POZZA, J. dos S.; WÜRFEL, S de F. R.; VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; MATTOS, G. L. M.; SANTOS, F. B. de O. |
2012 | Proteus mirabilis como contaminante no isolamento de campylobater. | POZZA, J. dos S.; RECH, D. V.; VAZ, C. S. L. |
2021 | Pulsed-field gel electrophoresis and antimicrobial resistance profiles of Campylobacter jejuni isolated from Brazilian broiler farms. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; LOPES, L. dos S.; SILVA, V. S. |
2021 | Redução de Salmonella Heidelberg em frangos pelo uso de bacteriófagos. | VAZ, C. S. L.; RECH, D. V.; FONSECA, F. M. da; MORES, M. A. Z.; COLDEBELLA, A. |
2011 | Resistência a antimicrobianos em Campylobacter jejuni isolados de frangos de corte entre 2010 e 2011. | POZZA, J. dos S.; WÜRFEL, R. S.; RECH, D. V.; MATTOS, G. L. M.; SANTOS, F. B. de O.; VAZ, C. S. L. |
2016 | Resistência antimicrobiana em salmonella spp. isoladas de aviários de frangos de corte: dados parciais. | RECH, D. V.; MACIEL, J. F.; RESHKE, B. R.; ZIECH, R. E.; VARGAS, A. C.; VAZ, C. S. L.; BOTTON, S. A. |
2012 | Reuse of litter in poultry production: a food safety and avian health approach. | SILVA, V. S.; RECH, D. V.; TREVISOL, I. M.; KRAMER, B.; ESTEVES, P. A.; JAENISCH, F. R. F.; KLEIN, T. A. P.; VAZ, C. S. L.; CARON, L.; SCHIOCHET, M. F.; PANDOLFI, J. R. C.; COLDEBELLA, A.; MORES, M. A. Z. |
2020 | Simple, low-cost and long-lasting film for virus inactivation using influenza a virus (H1N1) model as challenge. | TREVISOL, I. M.; RECH, D. V.; OKINO, C. H.; SCHAEFER, R.; FORATO, L. A.; NASCIMENTO, C.; LEITE, J. P. G.; COLNAGO, L. A. |
2011 | Sobrevivência de Campylobacter termófilos em amostras de frangos de corte congeladas. | RECH, D. V.; ALVES, L.; POZZA, J. dos S.; VAZ, C. S. L. |
2012 | Study of Thermophilic Campylobacter Contamination of a Broiler Batch at Slaughter. | ALVES, L.; RECH, D. V.; SILVA, V. S.; POZZA, J. dos S.; VAZ, C. S. L. |
2020 | Survey of campylobacter in foods implicated in foodborne diseases in Southern Brazil. | BESSA, M. J.; HAAS, S.; RAMOS, S. C.; ROCHA, R.; RECH, D. V.; REBELATTO, R.; DUARTE, S. C.; COLDEBELLA, A.; VAZ, C. S. L. |