Navegando por Autor RIBEIRO, C. S. da C.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 28 a 47 de 52 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Melhoramento genético de Capsicum chinense: avaliação de firmeza de polpa e de fácil destaque de frutos.DIAS, M. do A.; BRITO, S. M.; RIBEIRO, C. S. da C.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2014Morphologic and genetic relationships between wild and domesticated forms of peppers (Capsicum frutescens and c. chinense).CARVALHO, S. I. C. de; RAGASSI, C. F.; BIANCHETTI, L. de B.; RIBEIRO, C. S. da C.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; BUSO, G. S. C.; FALEIRO, F. G.
2013New Jalapeño-type cultivars developed by EMBRAPA, Brazil.RIBEIRO, C. S. da C.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; CARVALHO, S. I. C. de
2020New resistance sources to root-knot nematode in Capsicum pepper.PINHEIRO, J. B.; SILVA, G. O. da; MACÊDO, A. G.; BISCAIA, D.; RAGASSI, C. F.; RIBEIRO, C. S. da C.; CARVALHO, S. I. C. de; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2017Novel approaches to extraction methods in recovery of capsaicin from habanero peppper (CNPH 15.192).MARTINS, F. S.; BORGES, L. L.; RIBEIRO, C. S. da C.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; CONCEIÇÃO, E. C.
2021Nutritional quality, fruit shape and relationships among exotic and local Capsicum pepper genotypes in Uganda.ASIIMWE, S.; M. OCHWO-SSEMAKULA.; SSEKKADDE, P.; RIBEIRO, C. S. da C.; J. KARUNGI.
2016Obtenção de população base de pimenta do tipo habanero (Capsicum chinense).CARNEIRO, C. dos S.; RIBEIRO, C. S. da C.; CARVALHO, S. I. C. de; SOARES, R. S.; NASS, L. L.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2017Obtenção e caracterização morfoagronômica de linhagens de pimenta do tipo Jalepeño Amarelo.ULHOA, A. B.; PEREIRA, T. N. S.; RIBEIRO, C. S. da C.; MOITA, A. W.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2014Panorama de viroses em pimenteiras no Brasil Central.LIMA, M. F.; RIBEIRO, C. S. da C.; OLIVEIRA, D. V. V.; COELHO, L. G. F.; GOMES, L. M.; BRITO, S. M.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2014Perfil de carotenóides em Capsicum annuum L. cv jalapeño cultivados no campo, em pleno sol, ou em casa de vegetação, cultivo protegido.GOMES, I. da S.; RIBEIRO, C. S. da C.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; COSTA, T. da S. A.
2012Physiological race characterization of Phytophthora capsici isolates from several host plant species in Brazil using New Mexico recombinant inbred lines of capsicum annuum at two inoculum levels.RIBEIRO, C. S. da C.; BOSLAND, P. W.
2013Precocidade de famílias F2 de Capsicum chinense em telado e campo.BRITO, S. M.; DIAS, M. do A.; RIBEIRO, C. S. da C.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2015Processo de proteção da cultivar de pimenta BRS Juruti.CARVALHO, S. I. C. de; RIBEIRO, C. S. da C.; BIANCHETTI, L. de B.; GOMES, L. M.; OLIVEIRA, D. V. V.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2019Productivity, quality of fruits and architecture of Jalapeño pepper at different planting densities.RAGASSI, C. F.; ZUCOLOTTO, J.; GOMES, L. M.; RIBEIRO, C. S. da C.; MADEIRA, N. R.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2014Produção de sementes genéticas de linhagens avançadas de pimenta do tipo biquinho salmão.COELHO, L. G. F.; OLIVEIRA, D. V. V.; DIAS, M. do A.; RIBEIRO, C. S. da C.; MOITA, A. W.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2014Produtividade de linhagens avançadas e produção de semente genética de pimenta do tipo Jalapeño Amarelo.OLIVEIRA, D. V. V.; COELHO, L. G. F.; GOMES, L. M.; RIBEIRO, C. S. da C.; MOITA, A. W.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2016Protection of a new Brazilian habanero pepper cultivar BRS Juriti.CARVALHO, S. I. C. de; RIBEIRO, C. S. da C.; BIANCHETTI, L. B.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2019Reaction of advanced inbred lines of Habanero pepper to Ralstonia pseudosolanacearum and Phytophthora capsici.SOARES, R. S.; RIBEIRO, C. S. da C.; RAGASSI, C. F.; LOPES, C. A.; CARVALHO, S. I. C. de; REIS, A.; BRAZ, L. T.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2015Reação de Capsicum ao nematoide das galhas.PINHEIRO, J. B.; SILVA, G. O. da; RIBEIRO, C. S. da C.; RODRIGUES, C. S.
2016Reação de genótipos de berinjela ao nematóide-das-galhas(Meloidogyne spp).MACÊDO, A. G.; PINHEIRO, J. B.; RIBEIRO, C. S. da C.; CARVALHO, S. I. C. de