Navegando por Autor SILVA, L.
Mostrando resultados 1 a 10 de 10
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2011 | Avaliação da precocidade e de sólidos solúveis em acessos de melancia do Banco Ativo de Germoplasma de Cucurbitaceas do Nordeste brasileiro. | COELHO, W. C. P.; DIAS, R. de C. S.; TEIXEIRA, F. A.; SILVA, L.; GAMA, R. N. C. de S.; DAMACENO, L. S.; LOPES, M. de S.; SANTOS, M. A. C. dos; ANDRADE, K. M. N. S. |
2016 | Avaliação da tolerância ao calor em novilhas curraleiro Pé-duro, Nelore e seus cruzamentos no Estado do Piauí. | CARVALHO, G. M. C.; MENDES, A.; GOMES, A.; CUNHA, L.; NASCIMENTO, A.; SILVA, L.; MACHADO, F. |
2012 | Concentration of blackberry (Rubus sp.) juice using membrane processes. | VILAR, J.; FREITAS, S.; SILVA, L.; CABRAL, L. |
2019 | Effect of juçara powder on colonic bacteria after static in vitro gastrointestinal digestion. | GOMES, F. dos S.; PEREIRA, D.; SILVA, L.; BERES, C.; SANTOS, K. M. O. dos; CABRAL, L. M. C. |
2015 | Monitoring the impact of Bt maize events on the rhizosphere microbial communities cultivated in Brazil. | LANA, U.; GOMES, E.; SANTOS, F.; SILVA, L.; OLIVEIRA, C.; VALICENTE, F. |
2015 | Ocorrência de lepidópteros-praga em lavouras de milho, sorgo e algodão no norte e noroeste de Minas Gerais. | SILVA, L.; MENDES, S. M.; VILELLA, M.; CARVALHO, E. A. R. de; SILVA, S.; RIBEIRO, A. C. G.; SANTOS, I. F. dos; SILVA, P. D. A. da |
2012 | Proteome-wide evolutionary analysis reveals lineage-specific adaptations and improves funtional annotation of Schistosoma mansoni proteins. | SILVA, L.; MARCET-HOUBEN, M.; NAHUM, L.; ZERLOTINI, A.; GALBADÓN, T.; OLIVEIRA, G. |
2016 | Relação massa seca verde/massa seca morta de diferentes acessos de Mesosetum chaseae (luces) durante período seco. | MEIRELLES, A. C.; SANTOS, S. A.; SILVA, L.; MACHADO, M. de F.; MANGOLIN, C.; NEVES, A. |
2014 | Response of low land rice to nitrogen fertilization under different irrigation regimes. | REIS, A. B.; FAGERIA, N.; SILVA, L.; VASCONCELOS, A.; FAVARIN, J. |
2014 | Tocopherol, B-carotene and chlorophyll content of unripe and ripe hass avocado (Persea americana Mill.) oil extracted by cold pressing with or without shell. | CASTELO-BRANCO, V.; SANTANA, I.; SILVA, L.; CABRAL, L. M. C.; TORRES, A.; FREITAS, S. |