Navegando por Autor VIEIRA, R. F.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 44 a 63 de 181 < Anterior   Próximo >
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2008Caracterização da polpa do coquinho-azedo (Butia capitata var capitata).FARIA, J. P.; ALMEIDA, F.; SILVA, L. C. R. da; VIEIRA, R. F.; AGOSTINI COSTA, T. da S.
2017Caracterização de linhagens elite de feijão carioca de ciclo normal quanto à reação ao mofo-branco.SALES, J. O. P.; RODRIGUES, J. S.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; VIEIRA, R. F.; SOUZA, T. L. P. O.
2017Caracterização de linhagens elite de feijão carioca quanto à reação ao mofo-branco em campo e em ambiente controlado.SALES, J. O. P.; RODRIGUES, J. S.; PEREIRA, H. S.; MELO, L. C.; LOBO JUNIOR, M.; VIEIRA, R. F.; SOUZA, T. L. P. O. de
2006Caracterização do óleo do coquinho (Butia capitata).FARIA, J. P.; SIQUEIRA, E. M. A.; GRIMALDI, R.; BARRERA-ARELLANO, D.; VIEIRA, R. F.; AGOSTINI-COSTA, T. S.
2008Caracterização química da amêndoa de coquinho-azedo (Butia capitata var capitata).FARIA, J. P.; ARELLANO, D. B.; GRIMALDI, R.; SILVA, L. C. R. da; VIEIRA, R. F.; SILVA, D. B. da; AGOSTINI COSTA, T. da S.
2004Caracterização química de genótipos de menta (Mentha SPP.) nas condições do Distrito Federal, Brasil.GRACINDO, L. A M. B.; GRISI, M. C. M.; POTZERNHEIM, M. L.; SILVA, D. B.; ALVES, R. B. N.; BIZZO, H. R.; AGOSTINI-COSTA, T. S.; VIEIRA, R. F.
2005Caracterização química do óleo essencial de alfavaca (Ocimum gratissimum L.).MENDES, J. H. M.; GRACINDO, L. A. M. B.; ADJUTO, E. N. P.; VIANNA, J. S.; VIEIRA, R. F.; DANTAS, M. S. F.
2004Caracterização química do óleo essencial de espécies de Piper L. do Distrito Federal, Brasil.POTZERNHEIM, M. L.; BIZZO, H. R.; COSTA, A. F.; CARVALHO-SILVA, M.; VIEIRA, R. F.
2012Caracterização química do óleo essencial em folhas de citrus Aurantium L. E C. Deliciosa Ten.ALMEIDA, L. A. da H.; SOARES FILHO, W. dos S.; PASSOS, O. S.; GIRARDI, E. A.; SANTOS, J. Z. dos; BIZZO, H. R.; SANTOS, M. C. da S.; VIEIRA, R. F.
2012Caracterização química dos óleos essenciais em folhas de citrus Sunki Hort. Ex. Tanaka e Híbrido.SANTOS, J. Z. dos; VIEIRA, R. F.; SOARES FILHO, W. dos S.; ALMEIDA, L. A. da H.; BIZZO, H. R.; SANTOS, M. C. da S.
2020Characterization of volatile and odor-active compounds of the essential oil from Bidens graveolens Mart. (Asteraceae).SILVA, A. C. R.; BIZZO, H. R.; VIEIRA, R. F.; BRINGEL JÚNIOR, J. B. A.; AZEVEDO, D. A.; UEKANE, T. M.; REZENDE, C. M.
2015Chemical characterization and antimicrobial activity of essential oils from Brazilian Cerrado species.SANTOS, M. C. da S.; VIEIRA, R. F.; ALVIANO, D. S.; BIZZO, H. R.
2006Chemical characterization of basil (Ocimum spp.) based on volatile oils.VIEIRA, R. F.; SIMON, J. E.
2006Chemical characterization of mint (Mentha spp.) germplasm at Federal District, Brazil.GRACINDO, L. A. M. B.; GRISI, M. C. M.; SILVA, D. B.; ALVES, R. B. N.; BIZZO, H. R.; VIEIRA, R. F.
2014Chemical characterization of the essential oil of Baccharis reticularia DC. from three locations of Distrito Federal, Brazil.SANTANA, H.; BIZZO, H. R.; MATOS, J. K. A.; SILVA, J. P. da; VIEIRA, R. F.
2015Chemical characterization of the essential oils from leaves of mandarins Sunki, Cleopatra and their hybrids.SANTOS, J. Z.; ALMEIDA, L. A. H.; SOARES FILHO, W. S.; BIZZO, H. R.; SANTOS, M. C. da S.; MATTOS, J. K. A.; SILVA, J. P. da; VIEIRA, R. F.
2017Chemical Composition and Antimicrobial Activity of Essential Oils of Two Asteraceae from the Brazilian Cerrado.SANTOS, M. C. S.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; VIEIRA, R. F.; MORENO, D. S. A.
2017Chemical Composition and Antimicrobial Activity of the Essential Oils of Two Species of Lippia (Verbenaceae) from the Brazilian Cerrado.SANTOS, M. C. S.; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.; VIEIRA, R. F.; MORENO, D. S. A.
2017Ciclo do nitrogênio em sistemas agrícolas.VIEIRA, R. F.
2000Coleta de germoplasma de arnica (Lychnophora ericoides Less).SILVA, M. R.; MELO, L. Q.; CARFERO, C.; AMARAL, A.; ALVES, R. de B. N.; VIEIRA, R. F.; DIAS, T. A. B.