Browsing by Author AGOSTINI COSTA, T. da S.
Showing results 1 to 4 of 4
Issue Date | Title | Author(s) |
2008 | Caracterização da polpa do coquinho-azedo (Butia capitata var capitata). | FARIA, J. P. ; ALMEIDA, F. ; SILVA, L. C. R. da ; VIEIRA, R. F. ; AGOSTINI COSTA, T. da S.  |
2008 | Caracterização química da amêndoa de coquinho-azedo (Butia capitata var capitata). | FARIA, J. P. ; ARELLANO, D. B. ; GRIMALDI, R. ; SILVA, L. C. R. da ; VIEIRA, R. F. ; SILVA, D. B. da ; AGOSTINI COSTA, T. da S.  |
2013 | Characterization of resveratrol content in ten wild species of section Arachis, genus Arachis. | LOPES, R. M. ; SILVEIRA, D. ; GIMENES, M. A. ; VASCONCELOS, P. A. S. ; ALVES, R. de B. das N. ; SILVA, J. P. da ; AGOSTINI COSTA, T. da S.  |
2014 | Determinação de resveratrol em folhas de amendoim silvestre ( Arachis sp.). | LOPES, R. M. ; SILVEIRA, D. ; GIMENES, M. A. ; VASCONCELOS, P. A. ; SILVA, J. P. da ; AGOSTINI COSTA, T. da S.  |