Browsing by Author AGOSTINI-COSTA, T. da S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Anacardium spp.: caju-do-cerrado.AGOSTINI-COSTA, T. da S.; FARIA, J. P.; NAVES, R. V.; VIEIRA, R. F.
2018Annona crassiflora: araticum.MELO, J. T. de; AGOSTINI-COSTA, T. da S.
2018Brosimum gaudichaudii: mamacadela.SILVA, D. B. da; BUCHER, J. P.; MELO, D. M. P. de; AGOSTINI-COSTA, T. da S.
2018Butia capitata: coquinho-azedo.MARTINS, R. C.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.; SANTELLI, P.; FILGUEIRAS, T. de S.
2011Composição de carotenóides em passifloras do cerrado.WONDRACEK, D. C.; FALEIRO, F. G.; SANO, S. M.; VIEIRA, R. F.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.
2009Diversidade genética de acessos de maracujás-do-cerrado com base na concentração e presença de carotenóides.WONDRACEK, D. C.; FALEIRO, F. G.; JUNQUEIRA, N. T. V.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.
2018Espécies alimentícias nativas da Região Centro-Oeste.VIEIRA, R. F.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.; SILVA, D. B. da; SANO, S. M.; FERREIRA, F. R.
2018Eugenia klotzschiana: pera-do-cerrado.FARIA, J. P.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.; JUNQUEIRA, N. T. V.
2018Hymenaea stigonocarpa: jatobá-do-cerrado.SANO, S. M.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.; FARIA, J. P.
2012Influência da saponificação na determinação de carotenoides em maracujás do Cerrado.WONDRACEK, D. C.; VIEIRA, R. F.; SILVA, D. B. da; AGOSTINI-COSTA, T. da S.; SANO, S. M.; FALEIRO, F. G.
2018Mauritia flexuosa: buriti.MARTINS, R. C.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.; SANTELLI, P.; FILGUEIRAS, T. de S.
2020Presence of resveratrol in wild Arachis species adds new value to this overlooked genetic resource.CARVALHO, P. A. S. de V.; MORETZSOHN, M. de C.; BRASILEIRO, A. C. M.; GUIMARAES, P. M.; AGOSTINI-COSTA, T. da S.; SILVA, J. P. da; GIMENES, M. A.
2013Vitamin C content in Habanero pepper accessions (Capsicum chinense).TEODORO, A. F. P.; ALVES, R. de B. das N.; RIBEIRO, L. B.; REIS, K.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; FONSECA, M. E. N.; SILVA, J. P. da; AGOSTINI-COSTA, T. da S.
2013Vitamin C content in Habanero pepper accessions (Capsicum chinense).TEODORO, A. F. P.; ALVES, R. de B. das N.; RIBEIRO, L. B.; REIS, K.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.; FONSECA-BOITEUX, M. E. de N.; SILVA, J. P. da; AGOSTINI-COSTA, T. da S.