Browsing by Author ALCANTARA, M.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Avaliação sensorial de bebidas de cafés robusta oriundas do estado de Rondônia através da metodologia sorting aplicada com consumidores. | ALCANTARA, M. ; SÁ, D. de G. C. F. de ; MATTOS, C. T. G. B. ; ALVES, E. A.  |
2019 | Consumer's associations with sugar: the effect of front-of-pack nutrition labelling. | ALCANTARA, M. ; CASTRO, I. P. L. ; ARES, G. ; DELIZA, R.  |
2010 | Delineamento experimental para aumento da eficiência de provadores treinados. | FREITAS, D. G. C. ; CORREA, F. M. ; DELIZA, R. ; SOUZA, A. L. ; ALCANTARA, M. ; GODINHO, J. C. C. ; PEREIRA, P. C. A.  |
2017 | Developing fruit smoothie for children and adolescents. | ROCHA, W. S. ; FONSECA, V. V. ; OLIVEIRA, D. ; MARTINS, I. B. A. ; ALCANTARA, M. ; DELIZA, R.  |
2019 | It is not all about information! Sensory experience overrides the impact of nutrition information on consumers' choice of sugar-reduced drinks. | DELIZA, R. ; LIMA, M. ; ALCANTARA, M. ; Gaston Ares  |
2010 | Sensory evaluation of mineral salts for reducing sodium in food products. | FREITAS, D. G. C. ; SILVA, F. T. ; SOUZA, A. L. ; ALCANTARA, M. ; GODINHO, J. C. C. ; PEREIRA, P. C. A.  |
2016 | Utilização do método Repertory Grid para descrição sensorial de diferentes tipos de café com consumidores. | ALCANTARA, M. ; MATTOS, C. T. G. B. ; SÁ, D. de G. C. F. de  |