Navegando por Autor ALCANTARA, M.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2016 | Avaliação sensorial de bebidas de cafés robusta oriundas do estado de Rondônia através da metodologia sorting aplicada com consumidores. | ALCANTARA, M.; SÁ, D. de G. C. F. de; MATTOS, C. T. G. B.; ALVES, E. A. |
2019 | Consumer's associations with sugar: the effect of front-of-pack nutrition labelling. | ALCANTARA, M.; CASTRO, I. P. L.; ARES, G.; DELIZA, R. |
2010 | Delineamento experimental para aumento da eficiência de provadores treinados. | FREITAS, D. G. C.; CORREA, F. M.; DELIZA, R.; SOUZA, A. L.; ALCANTARA, M.; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. A. |
2017 | Developing fruit smoothie for children and adolescents. | ROCHA, W. S.; FONSECA, V. V.; OLIVEIRA, D.; MARTINS, I. B. A.; ALCANTARA, M.; DELIZA, R. |
2019 | It is not all about information! Sensory experience overrides the impact of nutrition information on consumers' choice of sugar-reduced drinks. | DELIZA, R.; LIMA, M.; ALCANTARA, M.; Gaston Ares |
2010 | Sensory evaluation of mineral salts for reducing sodium in food products. | FREITAS, D. G. C.; SILVA, F. T.; SOUZA, A. L.; ALCANTARA, M.; GODINHO, J. C. C.; PEREIRA, P. C. A. |
2016 | Utilização do método Repertory Grid para descrição sensorial de diferentes tipos de café com consumidores. | ALCANTARA, M.; MATTOS, C. T. G. B.; SÁ, D. de G. C. F. de |