| Año de publicación | Título | Autor(es) | 
| 2015 | Anatomia de raízes de videiras jovens submetidas a doses de cobre e de calcário. | BRUNETTO, G.  ; AMBROSINI, V. G.  ; ROSA, D. J.  ; MELO, G. W. B. de  ; COMIN, J. J.  ; SIMÃO, D. G.   | 
| 2015 | Calcário como amenizante da toxidez de cobre em aveia preta (Avena strigosa) cultivada em solo de vinhedo: estado nutricional e parâmetros fisiológicos. | BRUNETTO, G.  ; AMBROSINI, V. G.  ; ROSA, D. J.  ; BORGHEZAN, M.  ; PESCADOR, R.  ; MELO, G. W. B. de  ; SOARES, C. R. F. S. S.  ; COMIN, J. J.   | 
| 2013 | Colonização micorrízica e crescimento da videira (Vitis vinifera, Porta-Enxerto P1103) em solo com alto teor de cobre. | SOARES, C. R. F. S.  ; CANTON, L.  ; VOGES, J. G.  ; AMBROSINI, V. G.  ; MELO, G. W. B. de  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2018 | Copper and zinc fractions in the profile of an Inceptisol cultivated with apple in southern Brazil. | BRUNETTO, G.  ; BENEDET, L.  ; AMBROSINI, V. G.  ; COMIN, J. J.  ; MELO, G. W. B. de  ; SANTOS, M. A. dos  ; LOURENZI, C. R.  ; LOSS, A.  ; BELLI FILHO, P.  ; SCHMITT, D. E.  ; COUTO, R.   | 
| 2014 | Crescimento de videiras jovens em solo com alto teor de cobre. | BRUNETTO, G.  ; AMBROSINI, V. G.  ; VOGES, J. G.  ; MELO, G. W. B. de  ; SOARES5, C. R. F. S.   | 
| 2015 | Estado nutricional, produção e composição das uvas de 'Niágara Rosada' submetidas à aplicação de composto orgânico. | CASAL, A. V.  ; MELO, G. W. B. de  ; AMBROSINI, V. G.  ; COUTO, R. da R.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2019 | Grape yield and must composition of "Cabernet Sauvignon" grapevines with organic compost and urea fertilization. | BRUNETTO, G.  ; CERETTA, C. A.  ; MELO, G. W. B. de  ; MIOTTO, A.  ; FERREIRA, P. A. A.  ; COUTO, R. da R.  ; SILVA, L. O. S. da  ; GALET, L. P.  ; SMAVILLA, L. M.  ; CANCIAN, A.  ; AMBROSINI, V. G.   | 
| 2018 | High copper content in vineyard soils promotes modifications in photosynthetic parameters and morphological changes in the root system of "Red Niagara" plantlets. | AMBROSINI, V. G.  ; ROSA, D. J.  ; MELO, G. W. B. de  ; ZALAMENA, J.  ; CELLA, C.  ; SIMÃO, D. G.  ; SILVA, L. S. da  ; SANTOS, H. P. dos  ; TOSELLI, M.  ; TIECHER, T. L.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2018 | Liming as a means of reducing copper toxicity in black oats. | COMIN, J. J.  ; AMBROSINI, V. G.  ; ROSA, D. J.  ; BASSO, A.  ; LOSS, A.  ; MELO, G. W. B. de  ; LOVATO, P. E.  ; LORENZI, C. R.  ; RICACHENEVSKY, F. K.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2014 | Modificações de atributos químicos do solo de um pomar de pessegueiro com manejos de plantas de cobertura. | BRUNETTO, G.  ; SETE, P. B.  ; AMBROSINI, V. G.  ; MELO, G. W. B. de  ; CIOTTA, M. N.   | 
| 2019 | Nitrogen fertilization of "Chardonnay" grapevines: yield, must composition and their relationship with temperature and rainfall. | BRUNETTO, G.  ; STEFANELLO, L. O.  ; CERETTA, C. A.  ; COUTO, R. da R.  ; FERREIRA, P. A. A.  ; AMBROSINI, V. G.  ; BORGHEZAN, M.  ; COMIN, J. J.  ; MELO, G. W. B. de  ; BALDI, E.  ; TOSELLI, M.   | 
| 2016 | Nitrogen fertilization of chardonnay grapevine: yield, must composition and their relationship with temperature and rainfall. | BRUNETTO, G.  ; SILVA, L. S. da  ; CERETTA, C. A.  ; COUTO, R. R.  ; FERREIRA, P. A.  ; AMBROSINI, V. G.  ; BORGHESAN, M.  ; COMIN, J. J.  ; MELO, G. W. B. de  ; BALDI, E.  ; TOSELLI, M.   | 
| 2012 | Nível de suficiência de fósforo e de potássio no solo e nas folhas completas de videiras cultivadas no meio-oeste de Santa Catarina. | AMBROSINI, V. G.  ; COUTO, R. da R.  ; HEINZEN, J.  ; MELO, G. W. B. de  ; COMIN, J. J.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2016 | Nutritional status, yield and composition of peach fruit subjected to the application of organic compost. | MELO, G. W. B. de  ; SETE, P. B.  ; AMBROSINI, V. G.  ; FREITAS, R. F.  ; BASSO, A.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2015 | Perdas de nitrogênio do solo e resposta do pessegueiro à adição de composto orgânico. | SETE, P. B.  ; MELO, G. W. B. de  ; OLIVEIRA, B. S.  ; FREITAS, R. F.  ; DAL MAGRO, R.  ; AMBROSINI, V. G.  ; TRAPP, T.  ; COMIN, J. J.  ; GATIBONI, L. C.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2012 | Produção e composição do mosto em videiras 'Chardonnay' e 'Cabernet Sauvignon' submetidas à aplicação de nitrogênio no meio-oeste de Santa Catarina. | VOGES, J. G.  ; AMBROSINI, V. G.  ; BENEDET, L.  ; BORGHEZAN, M.  ; TRENTIN, G.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2015 | Reduction of copper phytotoxicity by liming: a study of the root anatomy of young vines (Vitis labrusca L.). | AMBROSINI, V. G.  ; ROSA, D. J.  ; PRADO, J. P. C.  ; BORGHEZAN, M.  ; MELO, G. W. B. de  ; SOARES, C. R. F. de S.  ; COMIN, J. J.  ; SIMÃO, D. G.  ; BRUNETTO, G.   | 
| 2015 | The pear tree response to phosphorus and potassium fertilization¹. | BRUNETTO, G.  ; NAVA, G.  ; AMBROSINI, V. G.  ; COMIN, J. J.  ; KAMINSKI, J.   | 
| 2019 | Use of phosphorus fertilization and mycorrhization as strategies for reducingcopper toxicity in young grapevines. | BRUNETTO, G.  ; ROSA, D. B.  ; AMBROSINI, V. G.  ; HEINZEN, J.  ; FERREIRA, P. A. A.  ; CERETTA, C. A.  ; SOARES, C. R. F. S.  ; MELO, G. W. B. de  ; SORIANI, H. H.  ; NICOLOSO, F. T.  ; FARIAS, J. G.  ; DE CONTI, L.  ; SILVA, L. O. S.  ; SANTANA, N.  ; COUTO, R. R.  ; JACQUES, R. J. S.  ; TIECHER, T. L.   | 
| 2015 | Uso de calcário na amenização da toxidez de cobre em videiras jovens. | OLIVEIRA, P. D. de  ; AMBROSINI, V. G.  ; MELO, G. W. B. de  ; ZALAMENA, J.  ; BRUNETTO, G.   |