Browsing by Author AZEVEDO, T. de L.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2025 | Common bean processing to obtain a protein ingredient for the plant-based market. | LIMA, J. R. ; AZEVEDO, T. de L. ; GALDEANO, M. C. ; FELBERG, I. ; SILVA, C. M.  |
2022 | Detecção de alcaloides em tremoço branco (Lupinus albus ) na forma de farinha, concentrados proteicos e ligados a proteínas purificadas por SDS-PAGE. | CHAMONE, M. E. ; STEPHAN, M. P. ; AZEVEDO, T. de L. ; ASCHERI, J. L. R. ; ROSA, J. S. da ; CASTRO, I. M. de  |
2013 | Efeitos da hidrólise enzimática com pepsina na formação de peptídeos e na capacidade emulsionante de proteínas de soro de leite. | MELLINGER-SILVA, C. ; BRIGIDA, A. I. S. ; STEPHAN, M. P. ; AZEVEDO, T. de L.  |
2022 | Electrophoresis (SDS-PAGE) as a method for screening species of Passiflora using seed proteins as molecular markers. | STEPHAN, M. P. ; COSTA, A. M. ; AZEVEDO, T. de L. ; ROSA, J. S. da ; SANTOS, A. A. dos  |
2012 | HPLC fractionation of peptides obtained after partial hydrolysis of a whey protein isolate. | MELLINGER-SILVA, C. ; STEPHAN, M. P. ; AZEVEDO, T. de L. ; BLOCH JUNIOR, C. ; PRATES, M. V. ; LAGO, R. C. A.  |
2013 | Implantação de método de eletroforese SDS-PAGE para identificação da presença de grãos contendo lipoxigenase em extrato de soja. | STEPHAN, M. P. ; AZEVEDO, T. de L. ; FELBERG, I. ; MELLINGER-SILVA, C. ; SANTOS, A. A. dos ; PEREIRA, J. de N. ; OLIVEIRA, D. R. de ; CARRÃO-PANIZZI, M. C.  |
2019 | Simple scientific-molecular strategy to standardize and guarantee the safety of artisanal cheese produced in Brazil. | STEPHAN, M. P. ; CASTRO, I. M. de ; CARNEIRO, J. ; AZEVEDO, T. de L. ; SANTOS, A. A. dos ; CHAVES, A. C. S. D. ; KOBLIZ, M. G.  |
2016 | The use of pure and commercial pepsins in the obtainment of antihypertensive whey peptides. | ROSA, L. O. L. da ; AZEVEDO, T. de L. ; SANTOS, A. A. dos ; STEPHAN, M. P. ; GOMES, D. M. ; SILVA-SANTOS, J. E. ; SILVA, C. M. ; CABRAL, L. M. C.  |