Browsing by Author BET, C. D.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Caracterização térmica de amido e bagaço de Amaranthus cruentus. | SIQUEIRA, G. L. de A. de ; BET, C. D. ; CORDOBA, L. do P. ; LAZZAROTTO, M. ; SCHNITZLER, E.  |
2015 | Effect of treatment with hcl/alcoholic in the modification of corn starch. | SIQUEIRA, G. L. de A. de ; BET, C. D. ; CORDOBA, L. do P. ; LAZZAROTTO, S. R. da ; LAZZAROTTO, M. ; SCHNITZLER, E.  |
2017 | Extração e caracterização de amido nativo de pinhão de diferentes procedências (PR, SC, RS). | LEMES, B. M. ; RISTOW, N. ; BET, C. D. ; OLIVEIRA, C. S. de ; BENINCA, C. ; LAZZAROTTO, M. ; SCHNITZLER, E.  |
2017 | Induced effects by oxidation with potassium permanganate on the thermal, morphological, colorimetric and pasting properties of corn starch. | LAZZAROTTO, S. R. da S. ; BET, C. D. ; HORNUNG, P. S. ; LAZZAROTTO, M. ; SCHNITZLER, E.  |