Navegando por Autor CÓRDOVA, K. R. V.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2019 | Arbuscular mycorrhizal fungi action on the quality of strawberry fruits. | CORDEIRO, E. C. N.; RESENDE. T. V. de; CÓRDOVA, K. R. V.; NASCIMENTO, D. A.; SAGGIN JUNIOR, O. J.; ZEIST, A. R.; FAVARO, R. |
2013 | Effect of osmotic dehydration as pretreatment in the preparation of appllet jelly. | LICODIEDOFF, S.; CÓRDOVA, K. R. V.; KOSLOWSKI, L. A. D.; FRIZON, C. N. T.; BAMPI, M.; BURGARDT, V. C. F.; GODOY, R. C. B. de |
2019 | Physiology of the production of strawberries inoculated with arbuscular mycorrhizal fungi. | CORDEIRO, EL. C. N.; RESENDE, J. T. V. de; SAGGIN JUNIOR, O. J.; NASCIMENTO, D A.; ZEIST, A. R.; FAVARO, R.; CÓRDOVA, K. R. V.; GABRIEL, A. |