Browsing by Author CARVALHO, S. C. DOS S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Aceitação sensorial da carne bovina produzida em diferentes sistemas de pastagem visando a mitigação de gases de efeito estufa.CARVALHO, S. C. DOS S.; FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; NASSU, R. T.
2022Efeito do tempo e temperatura na maciez e teores de colágeno de carne bovina processada pelo método Sous Vide.CARVALHO, S. C. DOS S.; FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T.
2023Efeito do tempo e temperatura na perda de água por cocção de carne bovina processada pelo método sous vide.SILVA, K. F.; CARVALHO, S. C. DOS S.; CHAMILETE, S. A. M.; NASSU, R. T.
2024Enteric methane emissions expressed by carcass productivity of Nellore cattle raised in consortium pasture.CARVALHO, S. C. DOS S.; FURTADO, A. J.; CHAMILETE, S. A. M.; RODRIGUES, P. H. M.; BERNDT, A.; NASSU, R. T.
2024Enteric methane emissions expressed by carcass productivity of Nellore cattle raised in different pasture systems.FURTADO, A. J.; CARVALHO, S. C. DOS S.; CHAMILETE, S. A. M.; BRUNO, J. F.; PERNA JUNIOR, F.; BERNDT, A.; NASSU, R. T.; OLIVEIRA, P. P. A.; RODRIGUES, P. H. M.
2021Qualidade da carne DFD em diferentes tempos de maturação.CARVALHO, S. C. DOS S.; LOBO, A. A. G.; FRANCISCO, V. C.; PETRONI, F. M.; FERREIRA, A. U. de C.; OKUMURA, F.; BERNDT, A.; NASSU, R. T.
2025Sous vide processing: effect of time and temperature on the tenderness of knuckle bovine cuts.CARVALHO, S. C. DOS S.; FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T.