Navegando por Autor CHÁVEZ, D. W. H.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2021 | Aceitação de snacks de pinhão recheados com pasta de amendoim por consumidores curitibanos. | GODOY, R. C. B. de; BARRETO, A. G.; CHÁVEZ, D. W. H.; SÁ, D. de G. C. F. de; NOGUEIRA, R. I.; CARVALHO, C. W. P. de; FREITAS, S. P. |
2018 | Correlation between hydrolytic enzymes produced by solid-state Fermentation and bioactive compounds release from grape pomace. | TELES, A. S. C.; CHÁVEZ, D. W. H.; GOTTSCHALK, L. M. F.; TONON, R. V. |
2018 | Correlation between hydrolytic enzymes produced by solid-state fermentation and bioactive compounds release from grape pomace. | TELES, A. S. C.; CHÁVEZ, D. W. H.; GOTTSCHALK, L. M. F.; TONON, R. V. |
2022 | Exploring starches from varied sorghum genotypes compared to commercial maize starch. | SANTOS, T. B. dos; FREIRE NETO, R. da S.; COLLANTES, N. F.; CHÁVEZ, D. W. H.; QUEIROZ, V. A. V.; CARVALHO, C. W. P. de |