Browsing by Author COLET, R.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Caracterização físico-química, microbiológica e análise sensorial de conserva de brotos de soja. | CANTELLI, K. C. ; GRABOSKI, A. M. ; RIGO, A. ; COLET, R. ; STEFFENS, J. ; CARRÃO-PANIZZI, M. C. ; STEFFENS, C. ; ZENI, J.  |
2018 | Development and structural behaviour of soybean gelato. | SAVIO, J. ; PRECI, D. ; CASTELLE, M. ; MANZOLLI, A. ; FERNANDES, I. A. ; JUNGES, A. ; COLET, R. ; CARRÃO-PANIZZI, M. C. ; ABIRACHED, C. ; STEFFENS, J. ; VALDUGA, E.  |
2021 | Properties of tofu coagulated with Cardoon flower (Cynara Cardunculus L.). | SCHERER, G. C. R. da S. ; COLET, R. ; CAVALHEIRO, D. ; STEFFENS, C. ; VALDUGA, E. ; CARRÃO-PANIZZI, M. C. ; STEFFENS, J. ; ZENI, J.  |