Browsing by Author COLOMBO, A. O.
Showing results 1 to 5 of 5
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2017 | Avaliação sensorial de hambúrguer de tempehs de soja e de feijão comum. | COLOMBO, A. O. ; BASSINELLO, P. Z. ; VITAL, R. de J. ; CARVALHO, R. N.  |
| 2018 | Production, quality, and acceptance of Tempeh and white bean Tempeh burgers. | VITAL, R. J. ; BASSINELLO, P. Z. ; CRUZ, Q. A. ; CARVALHO, R. N. ; PAIVA, J. C. M. de ; COLOMBO, A. O.  |
| 2017 | Produção e caracterização nutricional de tempeh a partir de feijão branco (Phaseolus vulgaris L.).l. | VITAL, R. de J. ; COLOMBO, A. O. ; CARVALHO, R. N. ; BASSINELLO, P. Z.  |
| 2017 | Utilização do feijão-comum (Phaseolus vulgaris L.) na elaboração de tempeh. | COLOMBO, A. O. ; VITAL, R. de J. ; CARVALHO, R. N. ; BASSINELLO, P. Z.  |
| 2021 | Vegan tempeh burger: prepared with aged bean grains fermented by Rhizopus oligosporus inoculum. | BENTO, J. A. C. ; BASSINELLO, P. Z. ; COLOMBO, A. O. ; VITAL, R. J. ; CARVALHO, R. N.  |