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Title
Author(s)
2009
Acidez titulável, sólidos solúveis, vitamina C e proteína total em acessos de Psidium guajava.
ARAÚJO, J. S.
;
CORREA, L. C.
;
SANTOS, C. A. F.
;
RIBEIRO, H. L. C.
;
OLIVEIRA, M. M. de
2004
Análise de grupos de experimentos de milho, quanto a ordem de classificação de cultivares, em diferentes locais da região Centro-Oeste do Brasil.
OLIVEIRA, A. C.
;
CORREA, L. C.
;
NETTO, D. A. M.
2015
Anthocyanin composition of young red wine cv. Ruby Cabernet and Syrah: effect of time and storage conditions.
PADILHA, C. V. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORREA, L. C.
;
LIMA, M. S.
;
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
;
PEREIRA, G. E.
2015
Anthocyanin composition of young red wine cv. Ruby Cabernet and Syrah: effect of time and storage conditions.
PADILHA, C. V. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
CORREA, L. C.
;
LIMA, M. S.
;
BORDIGNON-LUIZ, M. T.
;
PEREIRA, G. E.
2012
Antioxidant and biochemical content in Brazilian guava germplasm with white, red and pink pulps.
CORREA, L. C.
;
SANTOS, C. A. F.
2018
Avaliação da composição fenólica de vinhos brancos "chenin blanc" elaborados com diferentes agentes de colagem.
SILVA, I. S.
;
BARROS, A. P. A.
;
SILVA, A. de S.
;
NOGUEIRA, E. T. da
;
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
2015
Bioactive compounds of juices from two Brazilian grape cultivars.
SILVA, J. K.
;
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
CAMARGO, A. C. de
;
MARÓSTICA JUNIORA, M. R.
2016
Bioactive compounds of juices from two Brazilian grape cultivars.
SILVA, J. K.
;
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
CAMARGO, A. C. de
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2016
Bioactive compounds of juices from two Brazilian grape cultivars.
SILVA, J. K.
;
CAZARIN, C. B. B.
;
CORREA, L. C.
;
BATISTA, A. G.
;
FURLAN, C. P. B
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
CAMARGO, A. C. de
;
MARÓSTICA JUNIOR, M. R.
2015
Caracterização de subprodutos da vinificação (borra e engaço) com relação ao teor de antocianinas, fenólicos totais e atividade antioxidante.
OLIVEIRA, W. P.
;
CORREA, L. C.
;
BARROS, P. A.
;
RIBEIRO T. P.
;
SILVA, D. J.
;
LIMA, M. A. C. de
;
MIRANDA, M. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
2019
Características físico-químicas e quantificação de compostos fenólicos em frutos de acessos de umbuzeiro.
FONSECA, J. M. S. de S.
;
BONFIM, W. M. D.
;
ANDRADE NETO, E. R. de
;
CORREA, L. C.
;
LIMA, M. A. C. de
2012
Characterization of grapes and wines of Syrah growing during the autumn-winter season in different viticultural zones of the Brazilian Southeast.
MOTA, R. V. da
;
SOUZA, C. R. de
;
PEREIRA, G. E.
;
DAL'OSTO, M. C.
;
CORREA, L. C.
;
DIAS, F. A. N.
;
PIMENTEL, R. M. de A.
;
TAVARES, M. C.
;
REGINA, M. de A.
2012
Chemical and biochemical characterization of guava and araçá fruits from different regions of Brazil.
CORREA, L. C.
;
SANTOS, C. A. F.
;
LIMA, G. P. P.
2016
Compartive phenolic profile and antiradical activity of syrah wine and its manufature by-products.
OLIVEIRA, W. P. de
;
CORREA, L. C.
;
MIRANDA, M. S.
;
CAMARGO, A. C. de
;
LIMA, M. A. C. de
;
BIASOTO, A. C. T.
2012
Desenvolvimento e validação de metodologia para a determinação de compostos fenólicos em vinhos brancos e tintos por cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
SILVA, P. T. de S. e
;
RYBKA, A. C. P.
2012
Determinação de compostos fenólicos em vinhos produzidos na região do submédio do vale do são francisco por cromatografia líquida de alta eficiência (CLAE).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
SILVA, P. T. de S. e
;
RYBKA, A. C. P.
2015
Determinação de compostos fenólicos, antocianinas e avaliação da atividade antioxidante em uvas Syrah, no vinho e no resíduo da vinificação.
OLIVEIRA, W. P.
;
CORREA, L. C.
;
SANTOS, I. M.
;
MARQUES, V. F. P.
;
NASCIMENTO, A. M. S.
;
SILVA, D. J.
;
MIRANDA, M. S.
;
BIASOTO, A. C. T.
2012
Development and validation of methodology for the determination of sugars in must, grape juice and different types of wine.
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
SILVA, P. T. de S. e
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
2012
Development of methodology for the determination of organic acids in must, grape juice and wine by high performance liquid chromatography (HPLC).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.
2012
Development of methodology for the determination of organic acids in must, grape juice and wine by high performance liquid chromatography (HPLC).
CORREA, L. C.
;
BIASOTO, A. C. T.
;
PEREIRA, G. E.
;
RYBKA, A. C. P.