Navegando por Autor COSTA, E. de F.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2017 | Application of qualitative risk assessment to prioritize hazards in pork products in Brazil. | COSTA, E. de F.; CARDOSO, M. R. de I.; KICH, J. D.; CORBELLINI, L. G. |
2019 | Enumeration, antimicrobial resistance and typing of salmonella enterica: profile of strains carried in the intestinal contents of pigs at slaughter in southern Brazil. | PAIM, D. S.; PISSETTI, C.; VIEIRA, T. R.; WERLANG, G. O.; COSTA, E. de F.; KICH, J. D.; CARDOSO, M. R. de I. |
2020 | Evaluation of two strategies for reducing the spread of Salmonella in commercial swine herds during the finishing phase and their incremental cost-effectiveness ratios. | COSTA, E. de F.; KICH, J. D.; MIELE, M.; MORÉS, N.; AMARAL, A. L. do; COLDEBELLA, A.; CARDOSO, M. R. de I.; CORBELLINI, L. G. |
2020 | Investigation of Listeria monocytogenes, Salmonella enterica and Yersinia enterocolitica in pig carcasses in southern Brazil. | KICH, J. D.; SOUZA, A. I. A.; MONTES, J.; MENEGUZZI, M.; COSTA, E. de F.; COLDEBELLA, A.; CORBELLINI, L. G.; CARDOSO, M. R. de I. |
2019 | Modernização da inspeção sanitária em abatedouros suínos: inspeção baseada em risco. | KICH, J. D.; COLDEBELLA, A.; ALBUQUERQUE, E. R.; CARDOSO, M. R. de I.; CORBELLINI, L. G.; COSTA, E. de F. |