Navegando por Autor COSTA, J. M. C. da
Mostrando resultados 1 a 6 de 6
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2008 | Avaliação dos parâmetros físicos e nutricionais de amêndoas de chichá, sapucaia e castanha-do-gurguéia. | CARVALHO, M. G. de ; COSTA, J. M. C. da ; SOUZA, V. A. B. de ; MAIA, G. A.  |
2018 | Influência do tempo de liofilização nas características da manga cv. Kent em pó. | SOUZA, J. H. P. de ; AFONSO, M. R. A. ; COSTA, J. M. C. da ; WURLITZER, N. J. ; RYBKA, A. C. P. ; COSTA, J. de P. da  |
2019 | Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin. | AFONSO, M. R. A. ; RODRIGUES, B. K. M. ; COSTA, J. M. C. da ; RYBKA, A. C. P. ; WURLITZER, N. J.  |
2019 | Microstructure and flow properties of lyophilized mango pulp with maltodextrin. | AFONSO, M. R. A. ; RODRIGUES, B. K. M. ; COSTA, J. M. C. da ; RYBKA, A. C. P. ; WURLITZER, N. J.  |
2019 | Stability and microstructure of powdered pulp of the Palmer mango obtained by the process of lyophilisation. | COSTA, L. O. ; LARA JUNIOR, J. M. ; COSTA, J. M. C. da ; AFONSO, M. R. A. ; RODRIGUES, S. ; WURLITZER, N. J.  |
2014 | The use of headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) to assess the quality and stability of fruit products: an example using red mombin pulp (Spondias purpurea L.). | TODISCO, K. M. ; CASTRO-ALVES, V. C. ; GARRUTI, D. dos S. ; COSTA, J. M. C. da ; CLEMENTE, E.  |