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Año de publicaciónTítuloAutor(es)
2024An eco-friendly approach to extract macaúba (Acrocomia aculeata) pulp oil.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; SANTOS, L. K. dos; RODRIGUES, D; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.
2025Aqueous-based extractions of Macauba (Acrocomia Aculeata) pulp oil: process optimization, scale-up reproducibility, and oil quality.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; SANTOS, L. DOS S.; MOTTA, I. P.; SILVA JUNIOR, W. P. DA S.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.
2019Desassoreamento de lagoas de tratamento de efluentes via desnitrificação.MUTCHAMUA, H. H. G.; DI LUCCIO, M.; HOLLAS, C. E.; VENTURIN, B.; TREICHEL, H.; KUNZ, A.
2024Extração aquosa e por prensagem de óleo de polpa de macaúba - comparação de rendimentos e qualidade.SANTOS, L. K. dos; LOPES, G. D.; RODRIGUES, N. S.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.; RODRIGUES, D. de S.; FAVARO, S. P.
2025Macauba (Acrocomia ssp.) fruits: a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.
2025Macauba (Acrocomia ssp.) fruits:a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.
2016Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer.SCHEUER, P. M.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A. de
2016Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality.SCHEUER, P. M.; MATTIONI, B.; SANTOS, I. R.; DI LUCCIO, M.; ZIBETTI, A. W.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCISCO, A.