Buscar por Autor DI LUCCIO, M.
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| Año de publicación | Título | Autor(es) |
| 2024 | An eco-friendly approach to extract macaúba (Acrocomia aculeata) pulp oil. | SORITA, G. D. ; FAVARO, S. P. ; SANTOS, L. K. dos ; RODRIGUES, D ; GAMBETTA, R. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M.  |
| 2025 | Aqueous-based extractions of Macauba (Acrocomia Aculeata) pulp oil: process optimization, scale-up reproducibility, and oil quality. | SORITA, G. D. ; FAVARO, S. P. ; SANTOS, L. DOS S. ; MOTTA, I. P. ; SILVA JUNIOR, W. P. DA S. ; GAMBETTA, R. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M.  |
| 2019 | Desassoreamento de lagoas de tratamento de efluentes via desnitrificação. | MUTCHAMUA, H. H. G. ; DI LUCCIO, M. ; HOLLAS, C. E. ; VENTURIN, B. ; TREICHEL, H. ; KUNZ, A.  |
| 2024 | Extração aquosa e por prensagem de óleo de polpa de macaúba - comparação de rendimentos e qualidade. | SANTOS, L. K. dos ; LOPES, G. D. ; RODRIGUES, N. S. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M. ; RODRIGUES, D. de S. ; FAVARO, S. P.  |
| 2025 | Macauba (Acrocomia ssp.) fruits: a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production. | SORITA, G. D. ; FAVARO, S. P. ; GAMBETTA, R. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M.  |
| 2025 | Macauba (Acrocomia ssp.) fruits:a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production. | SORITA, G. D. ; FAVARO, S. P. ; GAMBETTA, R. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M.  |
| 2016 | Relationship between instrumental and sensory texture profile of bread loaves made with whole-wheat flour and fat replacer. | SCHEUER, P. M. ; DI LUCCIO, M. ; ZIBETTI, A. W. ; MIRANDA, M. Z. de ; FRANCISCO, A. de  |
| 2016 | Response surface methodology assessment of the effect of whole wheat flour and fat replacer levels on bread quality. | SCHEUER, P. M. ; MATTIONI, B. ; SANTOS, I. R. ; DI LUCCIO, M. ; ZIBETTI, A. W. ; MIRANDA, M. Z. de ; FRANCISCO, A.  |