Browsing by Author FERREIRA, C. D.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Aproveitamento sustentável: o patencial nutricional e bioativo da casca e torta de noz-pecã.FOSCARINI, S. C.; SILVA, T. de O. D da; SIEBENEICHLER, T. J.; CRIZEL, R. L.; MARTINS, C. R.; FERREIRA, C. D.; HOFFMANN, J. F.
2018Aspectos anatômicos e histoquímicos do embrião zigótico de açaí solteiro (Euterpe precatoria Mart.).SILVA-CARDOSO, I. M. de A.; FERREIRA, C. D.; FERREIRA, J. C. B.; COSTA, F. H. da S.; PEREIRA, J. E. S.
2024Compostos bioativos e características físico-químicas de cultivares de noz-pecã cultivadas no sul do Brasil.DUARTE, T. de O.; FOSCARINI, S. C.; FERREIRA, C. D.; CARVALHO, I. R.; CRIZEL, R. C.; LIMA, A. D. V.; MARTINS, C. R.; HOFFMANN, J. F.
2019Efeitos de diferentes métodos e temperatura de secagem sobre propriedades químicas da farinha de milho branco.TIMM, N. da S.; EICHOLZ, E. D.; LANG, G. H.; RAMOS, A. H.; FERREIRA, C. D.; OLIVEIRA, M. de
2011Efeitos do armazenamento sobre parâmetros de qualidade tecnológica de feijão carioca.VANIER, N. L.; PARAGINSKI, R. T.; FERREIRA, C. D.; BASSINELLO, P. Z.; ELIAS, M. C.
2019Physicochemical and technological properties of common bean cultivars (Phaseolus vulgaris L.) grown in Brazil and their starch characteristics.VANIER, N. L.; FERREIRA, C. D.; LINDEMANN, I. da S.; SANTOS, J. P.; BASSINELLO, P. Z.; ELIAS, M. C.
2018Secagem de milho farináceo: Comportamento cinético e efeitos na cor do pericarpo.FUGITA, G. S.; COELHO, R. da S.; TIMM, N. da S.; NASCIMENTO, L. A. do; POHNDORF, R. S.; FERREIRA, C. D.; EICHOLZ, E. D.; OLIVEIRA, M. de
2024Tree thinning affects the physicochemical characteristics and bioactive compounds in ‘Barton’ and ‘Melhorada’ pecan cultivars.HOFFMANN, J. F.; CRIZEL, R. L.; SIEBENEICHLER, T. J.; FOSCARINI, S. C.; SILVA, T. de O. D.; FERREIRA, C. D.; CARVALHO, I. R.; HELLWIG, C. G.; MARTINS, C. R.