Browsing by Author FERREIRA, J. C. S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Ampliação da vida útil de mamão papaya (Carica papaya L.) com revestimento contendo nanopartículas de ZnO.RODRIGUES, J. P.; COELHO, C. C. DE S.; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; FONSECA, M. J. de O.; FREITAS-SILVA, O.
2022Application of powdered juçara pulp as a natural colorante in ice cream and its sensory and functional potenteial evaluation.ROSA, P. M.; GOMES, F. dos S.; CHAVES, A. C. S. D.; SÁ, D. de G. C. F. de; FERREIRA, J. C. S.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.
2024Application of rosin resin and zinc oxide nanocomposites to chitosan coatings for extending the shelf life of passion fruits.SANTOS JUNIOR, J. R. DOS; CORRÊA-FILHO, L. C.; PEREIRA, V. O.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; SOARES, A. G.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.
2010Avaliação sensorial de doce de banana com fibra de abacaxi sem açúcar adicionado.MECENAS, A. S.; MATTA, V. M. da; FERREIRA, J. C. S.; TORREZAN, R.; FREITAS, D. de G. C.
2010Banco de dados de características de qualidade do mamão 'Sunrise Solo' cultivado no Brasil.FONSECA, M. J. O.; SOARES, A. G.; BOTREL, N.; GODOY, R. L. O.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; FREITAS, S. C.
2011Caracterização físico-química, nutricional e instrumental de quatro acessos de tomate italiano (Lycopersicum esculentum Mill) do tipo 'Heirloom' produzido sob manejo orgânico para elaboração de polpa concentrada.ROSA, C. L. da S.; SOARES, A. G.; FREITAS, D. de G. C.; ROCHA, M. C.; FERREIRA, J. C. S.; GODOY, R. L. de O.
2007Cinética da degradação da textura de pimentas em conserva.DUTRA, A. S.; FURTADO, A. A. L.; DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.
2013Combined effect of high hydrostatic pressure and microbial transglutaminase on texture, color and protein denaturation of a restructured meat product.BONFIM, R. C.; STEPHAN, M. P.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; AZEVEDO, T. L.; MELLINGER-SILVA, C.; FERREIRA, J. C. S.; LEAL JUNIOR, W. F.
2009Conservação pós-colheita de espigas de milho verde minimamente processado sob diferentes temperaturas.MAMEDE, A. M. G. N.; CHITARRA, A. B.; FONSECA, M. J. de O.; SOARES, A. G.; FERREIRA, J. C. S.; LIMA, L. C. de O.
2010Diferenças regionais e sazonais dos atributos de qualidade do mamão 'Sunrise Solo' cultivado no Brasil.FONSECA, M. J. O.; SOARES, A. G.; BOTREL, N.; GODOY, R. L. O.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; FREITAS, S. C.
2012Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages?DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A.
2016Efeito da alta pressão hidrostática nos parâmetros de cor e textura da carne de caititu (tayassu tajacu).FERNANDES, H. R.; NETO, O. C.; FERREIRA, J. C. S.; DELIZA, R.; ROSENTHAL, A.
2022Efeito da alta pressão hidrostática nos parâmetros de cor e textura da carne de caititu (Tayassu tajacu).FERNANDES, H. R.; DELIZA, R.; CABRAL NETO, O.; ROSENTHAL, A.; FERREIRA, J. C. S.
2013Effect of high hydrostatic pressure and transglutaminase on texture, color and sensory profiling of restructured meat.BONFIM, R. C.; ROSENTHAL, A.; DELIZA, R.; MATHIAS, S. P.; FERREIRA, J. C. S.; LEAL JUNIOR, W. F.
2012Effect of roasting conditions on sensory response to coffee brew: exploring consumer perception.DELIZA, R.; FERREIRA, J. C. S.; MATTOS, C. T. G. B.; ARES, G.; FARAH, A.
2016Ocorrência de Meloidogyne enterolobii em batata Yacon no Submédio do Vale do São Francisco.SIQUEIRA, S. V. C.; CASTRO, J. M. da C. e; OLIVEIRA, P. G.; PINTO, H. C. S.; FARFAN, S. J. A.; FERREIRA, J. C. S.
2013Qualidade da carne de bovinos superprecoces terminados em confinamento.PITOMBO, R. S.; SOUZA, D. D. N.; RAMALHO, R. O. S.; FIGUEIREDO, A. B. A.; RODRIGUES, V. C.; FREITAS, D. de G. C.; FERREIRA, J. C. S.
2024Revestimento ativo contendo nanopartículas de ZnO para aumento da vida útil de caqui ‘Rama Forte’.PEREIRA, V. O.; MACEDO, A. V. M.; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; CABRAL, L. M. C.; FONSECA, M. J. de O.; FREITAS-SILVA, O.; TONON, R. V.
2024Revestimento ativo contendo óleo essencial e nanopartículas de ZnO para aumento da vida útil de goiaba.PEREIRA, V. O.; MACEDO, A. V. M.; SOARES, A. G.; BARBOZA, H. T. G.; FERREIRA, J. C. S.; CABRAL, L. M. C.; FONSECA, M. J. de O.; TONON, R. V.
2015Sensory evaluation of a Caatinga passion fruit based chutney.SILVA, B. S. G. DA; TORREZAN, R.; FREITAS, D. de G. C.; OLIVEIRA, A. H.; TEIXEIRA, N. S.; MATTOS, C. T. G. B.; FERREIRA, J. C. S.; SILVA, L. F. M. da; ARAUJO, F. P. de; MATTA, V. M. da